Connect with us

stoplekto

Βύζας Μεγάρων- Μικρασιατική 2-1

Published

on

Ένας αποφασιστικός Βύζας Μεγάρων, αν και έπαιξε για σχεδόν 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, πήρε σπουδαία νίκη στο τοπικό ντέρμπι με 2-1 επί της αξιόμαχης Μικρασιατικής και συνεχίζει να βρίσκεται στο κόλπο της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι με τον Βασίλη Στασινόπουλο και πάλι στον πάγκο χρειαζόντουσαν πάση θυσία τη νίκη και έπαιξαν ψυχωμένα, ξέροντας ότι έχουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο ενός σκληροτράχηλου αντιπάλου.

Ο Βύζας πήρε το προβάδισμα στο 21’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδάκη. Στο 30’ όμως έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Φλέγκα για χτύπημα σε αντίπαλο.

Η Μικρασιατική έφερε το ματς στα ίσια στο 39’ με τον Χαμπιλάι. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Βύζας καράφερε να πάει στα αποδυτήρια με το 2-1, χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Παπαδάκη, σκορ το οποίο κράτησε με αυτοθυσία μέχρι το τέλος, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων.

ΒΥΖΑΣ: Ξενάκης, Μουσκάι, Τοπτίδης, Βελέντζας, Μπαντούνας, Σιδέρης(88’ Ρόκος), Φλέγκας, Κλωνάρης(46’ Νάκας), Καλέμι, Παπαδάκης, Γάλας(72’ Καλτσάς).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Μάππας, Κήτας, Λέζι(66’ Τσούνης), Γαλανός(82’ λ.τρ. Δρυμούσης), Μανώλης, Χαμπιλάι, Μήτσος, Ζουμπουρλής, Φουρνάρης(86’ Λίγδας), Δέσκος(74’ Νταούτ), Μπαγδάτογλου.