Connect with us

3ος Όμιλος

Βύζας Μεγάρων- A.E. Σπάρτης 0-0

Published

on

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Βύζαντα Μεγάρων με την Σπάρτη, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Το ματς ήταν μοιρασμένο ανάμεσα σε δυο πολύ αξιόλογες ομάδες, που απέδειξαν ότι δίκαια φιγουράρουν στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες με τους Αλέκο Μαζιώτη και Λένο οι οποίες ωστόσο δεν βρήκαν στόχο, με τους φιλοξενούμενους του Σωτήρη Αντωνίου να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη.

Μάλιστα, με την είσοδο των Τάντιτς και Χαλίλι η εικόνα των νεοφώτιστων άλλαξε άρδην καθώς έγιναν πιο επιθετικοί βγάζοντας αρκετούς αυτοματισμούς στον αγώνα. Κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της Σπάρτης ήταν ο Ηλίας Αναστασάκος, όμως ο έμπειρος κυνηγός δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ. Με τη λήξη του αγώνα ο άσος της Σπάρτης, Μπεγκλετζής λιποθύμησε με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί κολάρο και να μεταφερθεί στο Θριάσιο, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δ. Μαντολόβας): Λαμπρόπουλος, Λένος, Δημακάκος, Μαντούνας, Βαρδακώστας, Τσονγκόφ, Παιδάκης, Μαζιώτης Α. (90′ Αλεβίζος)., Ρόγκας (87′ Κλωνάρης), Μαζιώτης Ι. (90′ Μιχαλόπουλος), Βλάχος

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός (67′ Τάντιτς), Τέλλος, Γκαλίτσιος, Μπιταξής (46′ Μπεκλετζής), Οικονομόπουλος, Κατσίκης, Αναστασάκος, Ραχήμ, Ηλιόπουλος (46′ Χαλίλι)