Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βύρων – Αστέρας Εξαρχείων 0-1 (φωτο)

Published

on

Σημαντική νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά τετράδας πέτυχε ο Αστέρας Εξαρχείων που επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Βύρωνα με 0-1. Το τέρμα που χάρισε τη νίκη στους «μελανόλευκους» πέτυχε ο Χάσκας στο 89′. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα αφού είχαν πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων Παυλή και κορυφαίο παίκτη του γηπέδου να δηλώνει «παρών» σε όλες τις περιπτώσεις. Ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα στο 33′ ο Σταύρου και στο 77′ ο Δροσίου για τον Αστέρα. Τέλος γι’ακόμη μία φορά οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έκλεψαν την παράσταση καθώς πάνω από 150 φίλοι της ομάδας των Εξαρχείων ακολούθησαν την ομάδα στον Βύρωνα. Διαιτητές ήταν οι Σταύρογλου, Ταμάλης και Μαρόσης.

ΒΥΡΩΝ: Μωραίτης, Χατζηγεωργίου, Φλώρος, Ευταξίας, Μαρινόπουλος, Ροάνια (38′ Χαϊδάς), Λάιος (90′ Παπαντώνης), Μιχαλάτος, Σταύρου, Δεμέρης, Μαργόλης (58′ Χαλάσκας)

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παυλής, Φιλιππόπουλος (82′ Γούλας), Νάτσης, Ντάτσης, Κωνσταντόπουλος, Μουζάι, Χάσκας, Τσιαντής, Μυλωνάς (55′ Καραγιάνης), Κιρίτσης (67′ Δροσίου), Δανιήλ

 Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply