Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βύρων – Κουκάκι 2-0

Published

on

Σπουδαία βήμα για την παραμονή στην κατηγορία πραγματοποίησε ο Βύρωνας μετά τη νίκη που σημείωσε με 2-0 κόντρα στο Κουκάκι. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στο 20’ όμως ο Μωραϊτης είπε «όχι» στον Τουμπουλίδη από τα έντεκα βήματα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 52’ οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα.. δίχτυα με τον Σταύρου, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 90’ όμως ο Καρούμπαλης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Μωραϊτη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό επαληθεύτηκε ο «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου με τον Χαλάστρα να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Νικολάου και Τσαλίκη.

ΒΥΡΩΝ: Μωραϊτης, Χαϊδής, Φλώρος, Ράτζα, Μακρόπουλος (46′ Χαλάστρας), Μιχαλάτος, Ισμέρης, Λαζάρου, Σταύρου, Βαφειάδης (65′ Καγιούλης), Σακελλάρογλου (35′ Θωμόπουλος)

ΚΟΥΚΑΚΙ: Ράθωσης, Τσερπατζίδης (63′ Παπαδόπουλος), Κάλφας (70′ Καρούμπαλης Δ.), Τουμπουλίδης, Κασιμιώτης, Φούσκας, Τσβετκόφ, Ζήκος, Σαραντίδης, Καρούμπαλης Θ., Παπαδημητρίου (46′ Πρέγκα).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply