Connect with us

Uncategorized

Β. Δημογιάννης: “Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα με τον Άρη Πετρούπολης”

Published

on

Μπορεί η ομάδα του να προσπάθησε αρκετά στον αγώνα με τον Άρη Πετρούπολης όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με την πικρία να έχει κυριεύσει τα Σούρμενα.

Ο άσος των “ροσσονέρι” πάντως, Βίκτωρας Δημογιάννης ξεχώρισε με την απόδοση του αποτελώντας μαζί με τον Δημήτρη Θανόπουλο εκ των Mvp του αγώνα.

Ο ίδιος παραχώρησε δήλωσε μετά το ματς λέγοντας:

Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός και θέλαμε να το περάσουμε στη βαθμολογία. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς στο σκορ. Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου. Μετά ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο και σε μια αδράνεια της άμυνας μας ισοφάρισε. Στο β’ ημίχρονο ο αντίπαλος έκανε μια φάση που μπορούσε να πάρει προβάδισμα.

Αλλά από εκεί και πέρα υπήρξε ένας μονόλογος για την ομάδα μας. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα αλλά αυτό δεν ήρθε. Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη πίστη στην ομάδα και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.