Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Β’ ΕΠΣΑ: Δυνατά παιχνίδια στην 22η αγωνιστική

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Με πολύ σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ, με τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε σε όλους τους ομίλους…

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Στην έδρα του αγωνίζεται ο πρωτοπόρος Φοίνικας Περιστερίου, με αντίπαλο την επικίνδυνη Αλσούπολη, και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.

Οι δύο διώκτες του έχουν διαφορετικής φύσης παιχνίδια, με τον Χαραυγιακό να υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά αλλά ανεβασμένη Κοψαχείλα, και τα Βριλήσσια να έχουν το πιο δύσκολο έργο παίζοντας εκτός έδρας με τον Αστέρα Εξαρχείων που καίγεται για βαθμούς αφού παλεύει για την παραμονή του.

Την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις ή και να μειώσει τη διαφορά έχει η Λυκόβρυση, που θα παίξει εκτός έδρας με τον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Ατταλο, που ψάχνει την πρώτη νίκη του.

Στο μοναδικό παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Αστέρας Ζωγράφου θα υποδεχτεί τη Χρυσούπολη.

Ο ΓΣ Αργυρούπολης θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο Καισαριανής, σε ένα παιχνίδι όπου ο νικητής (αν υπάρξει) θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του.

Πολύ σημαντικά για τη μάχη της παραμονής παιχνίδια είναι αυτά μεταξύ Ηρακλή Περιστερίου- Τερψιθέας και Αρη Χολαργού- ΑΟΝ Αργυρούπολης. Και οι 4 ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους, με τους φιλοξενούμενους και στα δύο παιχνίδια να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Αστέρας Ζωγράφου- Χρυσούπολη

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Β’: Αρης Χολαργού- ΑΟΝ Αργυρούπολης

ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ: Ατταλος Νέας Φιλαδέλφειας- Λυκόβρυση

ΧΩΡΑΦΑΣ: Φοίνικας Περιστερίου- Αλσούπολη

ΚΥΡΙΑΚΗ 15:30

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Β΄: ΓΣ Αργυρούπολης- Πανιώνιος Καισαριανής

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Χαραυγιακός- Κοψαχείλα

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Ηρακλής Περιστερίου- Τερψιθέα

ΚΥΨΕΛΗΣ; Αστέρας Εξαρχείων- Βριλήσσια

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής γίνεται στο Χαλάνδρι, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τους Λύκους Χαϊδαρίου. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να παραμείνουν κοντά στις προνομιούχες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας σε απόσταση από τους διώκτες τους.

Επικίνδυνη έξοδο έχει ο Τριφυλλιακός παίζοντας με την Ελευθερούπολη που δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ αντίθετα η Κηπούπολη έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο απέναντι στον Ιπποκράτη που με βάση τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο μοναδικό παιχνίδι της αγωνιστικής χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο ΑΟ Ιλίου υποδέχεται τον Υμηττό και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από 3 σερί ήττες.

Ο Αστέρας Γλυφάδας θα υποδεχτεί τον Ατλαντα Κυψέλης και με νίκη καθαρίζει οριστικά με την παραμονή του, απέναντι σε μια ομάδα όμως που καίγεται για βαθμούς και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε παρόμοια παιχνίδια ο Κολωνός θα υποδεχτεί τον Ορφέα Αιγάλεω και ο Νεοπεντελικός την Ανθούπολη. Και στις δύο περιπτώσεις οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που καίγονται για βαθμούς αφού κινδυνεύουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι.

Τέλος, την ευκαιρία να πάρει βαθιά ανάσα έχει η Αναγέννηση Πετρούπολης που υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Αμιλλα Περιστερίου, και θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, με όλα τα ματς να γίνονται το Σάββατο στις 15:30…

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ατρόμητος Χαλανδρίου- Λύκοι Χαϊδαρίου

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Κηπούπολη- Ιπποκράτης

ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ: Αστέρας Γλυφάδας- Ατλας Κυψέλης

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Αναγέννηση Πετρούπολης- Αμιλλα Περιστερίου

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Ελευθερούπολη- Τριφυλλιακός

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Κολωνός- Ορφέας Αιγάλεω

ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: Νεοπεντελικός- Ανθούπολη

ΙΛΙΟΥ: ΑΟ Ιλίου- Υμηττός

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Στην έδρα του αγωνίζεται ο πρωτοπόρος Διαγόρας Αιγάλεω, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Παπάγο, που είναι η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στον 2ο γύρο.

Ο Αττικός παίζει εκτός έδρας με τον ουραγό και χωρίς νίκη Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ δύσκολη έξοδος περιμένει τον ΠΟΨ, που θα παίξει με την Ιεράπολη που μάχεται για την παραμονή της. Το ίδιο ισχύει για το Καματερό που θα αντιμετωπίσει εκτός τον αδιάφορο βαθμολογικά αλλά δυνατό ΠΑΣ Γαλάτσι, ενώ οι Ιωνες Αλίμου θα υποδεχτούν την Κορωνίδα που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Στον Βύρωνα με την τοπική ομάδα θα παίξει η Λαύρα, με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη αφού κινδυνεύουν. Καθοριστικό για την τύχη των δύο ομάδων είναι το ματς του Ερμή Ηρακλείου με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, με τις δύο ομάδες να κινδυνεύουν, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι..

Τέλος, η ουσιαστικά υποβιβασμένη Δόξα Γκύζη υποδέχεται το Καλαμάκι, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Θρίαμβος Χαϊδαρίου- Αττικός

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Ιωνες Αλίμου- Κορωνίδα

ΟΡΙΖΟΜΥΛΩΝ: Ιεράπολη- ΠΟΨ

ΕΡΓΑΝΗΣ: Βύρωνας- Λαύρα Αργυρούπολης

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Ερμής Ηρακλείου- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

ΚΥΨΕΛΗΣ: Δόξα Γκύζη- Καλαμάκι

15:30

ΔΑΚ ΑΙΓΑΛΕΩ: Διαγόρας Αιγάλεω- Παπάγος

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΠΑΣ Γαλάτσι- Καματερό