Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Β’ ΕΠΣΑ: Καθοριστική η 26η αγωνιστική

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Με το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ να έχει μπει στην τελική ευθεία, η 25η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι καθοριστική τόσο για την άνοδο όσο και για τον υποβιβασμό.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε σε όλους τους ομίλους…

Α’ ΌΜΙΛΟΣ 

Επικίνδυνη έξοδος περιμένει τα Βριλήσσια που οδηγούν την κούρσα, τα οποία θα αγωνιστούν με τον αδιάφορο βαθμολογικά αλλά ιδιαίτερα αξιόμαχο Αστέρα Ζωγράφου.

Ο Χαραυγιακός που ακολουθεί υποδέχεται τον ΓΣ Αργυρούπολης που είναι σχετικά άνετος αλλά δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, ενώ ο Φοίνικας Περιστερίου θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κρατήσει την επαφή του με την κορυφή, υποδεχόμενος τον ΑΟΝ Αργυρούπολης που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και δίνει μάχη για την παραμονή του.

Τις όποιες ελπίδες για άνοδο θέλει να διατηρήσει η Λυκόβρυση που θα παίξει εκτός έδρας με την ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά Χρυσούπολη.

Καθοριστικό για την παραμονή της αγώνα δίνει και η Τερψιθέα, που θα υποδεχτεί την ιδιαίτερα δυνατή Αλσούπολη, ενώ τη νίκη που θα τον κρατήσει σε μια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη θέλει ο Ηρακλής Περιστερίου υποδεχόμενος την δυνατή Κοψαχείλα.

Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο μέτωπο της μάχης για την παραμονή, ο Αστέρας Εξαρχείων θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Τέλος, την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη έχει ο Άρης Χολαργού, που παίζει εκτός έδρας με τον ουραγό Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Το πρόγραμμα…

ΣΆΒΒΑΤΟ 17:00

ΖΩΓΡΆΦΟΥ: Αστέρας Ζωγράφου – Βριλήσσια

ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ: Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας – Άρης Χολαργού

ΤΕΡΨΙΘΈΑΣ: Τερψιθέα – Αλσούπολη

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Ηρακλής Περιστερίου – Κοψαχείλα

ΧΩΡΑΦΑΣ: Φοίνικας Περιστερίου – ΑΟΝ Αργυρούπολης

ΚΥΡΙΑΚΉ 17:00

ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ Α’: Χαραυγιακός – ΓΣ Αργυρούπολης

ΧΡΥΣΟΎΠΟΛΗΣ: Χρυσούπολη – Λυκόβρυση

ΚΥΨΈΛΗΣ: Αστέρας Εξαρχείων – Πανιώνιος Καισαριανής

Β’ ΌΜΙΛΟΣ 

Το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των Λύκων Χαϊδαρίου και του Τριφυλλιακού δεσπόζει στο πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι είναι δύο βαθμούς πίσω και θέλουν τη νίκη για να περάσουν ξανά στην κορυφή, στην οποία θέλουν να παραμείνουν οι φιλοξενούμενοι.

Το αποτέλεσμα του αγώνα αυτού θέλει να εκμεταλλευτεί η Κηπούπολη που έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Ελευθερούπολη εκτός έδρας η οποία παλεύει για την παραμονή της, ενώ να μείνει κοντά στις θέσεις ανόδου θέλει και ο Ατρόμητος Χαλανδρίου που υποδέχεται την Ανθούπολη.

Τις όποιες ελπίδες για άνοδο θέλουν να διατηρήσουν Ορφέας Αιγάλεω και ΑΟ Ιλίου. Και οι δύο έχουν τον πρώτο λόγο παίζοντας στην έδρα τους. Ο Ορφέας θα παίξει με τον αδιάφορο βαθμολογικά Υμηττό, ενώ ο ΑΟ Ιλίου θα παίξει με τον Ιπποκράτη που κάνει προσπάθεια να μείνει κοντά στην γραμμή του υποβιβασμού, αλλά δύσκολα θα τα καταφέρει.

Σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό για την παραμονή παιχνίδι η Αναγέννηση Πετρούπολης θα υποδεχτεί τον Αστέρα Γλυφάδας, με τις δύο ομάδες και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους να μην έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Ακόμη πιο σημαντικό στο ίδιο μέτωπο είναι και το παιχνίδι του Νεοπεντελικού με τον Άτλαντα Κυψέλης, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να κάνουν άλμα παραμονής, και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί. Είναι από τα παιχνίδια που χαρακτηρίζονται εξάποντα…

Τέλος, ο Κολωνός που βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού υποδέχεται την ουραγό Άμιλλα Περιστερίου και έχει την ευκαιρία να πάρει βαθιά ανάσα…

Το πρόγραμμα

ΣΆΒΒΑΤΟ 17:00

ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ Β’: Αναγέννηση Πετρούπολης – Αστέρας Γλυφάδας

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Ελευθερούπολη – Κηπούπολη

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ: Κολωνός – Άμιλλα Περιστερίου

ΜΕΛΙΣΣΊΩΝ: Νεοπεντελικός- Ατλας Κυψέλης

ΙΛΊΟΥ: ΑΟ Ιλίου – Ιπποκράτης

ΚΥΡΙΑΚΉ 17:00

ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ: Ατρόμητος Χαλανδρίου – Ανθούπολη

ΔΑΚ ΑΙΓΆΛΕΩ: Ορφέας Αιγάλεω – Υμηττός

ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ: Λύκοι Χαϊδαρίου – Τριφυλλιακός

Γ’ ΌΜΙΛΟΣ 

Ιδιαίτερα καθοριστική αναμένεται αυτή η αγωνιστική.

Οι δύο συμπρωτοπόροι παίζουν εκτός έδρας με αδιάφορους βαθμολογικά αλλά ιδιαίτερα υπολογίσιμους αντιπάλους. Ο Διαγόρας Αιγάλεω θα παίξει με τους Ίωνες Αλίμου, ενώ ο Αττικός θα παίξει με τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Δύσκολες αποστολές έχουν όμως και οι διώκτες τους. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Λαύρα Αργυρούπολης θα υποδεχτεί το Καματερό με τις δύο ομάδες να θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με τις προνομιούχες θέσεις, ενώ ο ΠΟΨ θα παίξει εκτός έδρας με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η υποβιβασμένη Δόξα Γκύζη θα παίξει με τον εξαιρετικό στον 2ο γύρο Παπάγο, ενώ ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η αναμέτρηση Ερμής Ηρακλείου – Καλαμάκι για τους γηπεδούχους, που δίνουν μάχη για να μείνουν στην κατηγορία.

Τελικός παραμονής μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα το παιχνίδι του Βύρωνα με την Κορωνίδα με τις δύο ομάδες να μάχονται για την παραμονή τους, ενώ την ευκαιρία να πάρει βαθιά ανάσα έχει η Ιεράπολη, που υποδέχεται τον ουραγό και χωρίς νίκη Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Το πρόγραμμα…

ΣΆΒΒΑΤΟ 17:00

ΚΑΛΑΜΑΚΊΟΥ: Ίωνες Αλίμου – Διαγόρας Αιγάλεω

ΑΡΓΥΡΟΎΠΟΛΗΣ Β’: Λαύρα Αργυρούπολης – Καματερό

ΚΥΨΈΛΗΣ: Δόξα Γκύζη – Παπάγος

ΚΥΡΙΑΚΉ

13:30

ΔΑΚ ΑΙΓΆΛΕΩ: Ιεράπολη – Θρίαμβος Χαϊδαρίου

17:00

ΗΡΑΚΛΕΊΟΥ: Ερμής Ηρακλείου – Καλαμάκι

ΑΓΊΩΝ ΑΝΑΡΓΎΡΩΝ: Ελπίδα Αγίων Αναργύρων – ΠΟΨ

ΕΡΓΑΝΗΣ: Βύρωνας – Κορωνίδα

ΓΑΛΑΤΣΊΟΥ: ΠΑΣ Γαλάτσι – Αττικός