Connect with us

stoplekto

Γέρακας – Παμπαιανικός 1-3

Published

on

Ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις, τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια, πολλές κίτρινες κάρτες και μία αποβολή έγινε στο γήπεδο Γέρακα, όπου ο Παμπαιανικός επικράτησε 3-1 επί της τοπικής ομάδας. Στο 5΄ άτυχη στιγμή για το Γέρακα, καθώς σε μία ανύποπτη φάση, τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο ο Ζώης.

Στο 10΄ο Ντούλας και στο 17΄ ο Ιασ. Λαλαούνης έχασαν ευκαιρίες να προηγηθεί ο Παμπαιανικός αφού απέκρουσε τις προσπάθειές τους ο Ψυχογιός. Στο 25΄ο Καραμολέγκος εκτέλεσε φάουλ προς την περιοχή του Παμπαιανικού, ο Δημητριάδης έπιασε την κεφαλιά και έγινε το 1-0.

Το γκολ αφύπνισε την ομάδα της Παιανίας που κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Selvija αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Γέρακα και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 42΄αποβλήθηκε με 2η κίτρινη λόγω διαμαρτυρίας ο Καρλατήρας του Γέρακα. Στο 2ο ημίχρονο ο Παμπαιανικός είχε τον έλεγχο του αγώνα αφού οι παίκτες του πίεσαν περισσότερο το Γέρακα και έβγαιναν συνεχώς στην επίθεση. Στο 50΄ ο Ντούλας πάσαρε στο Selvija ο οποίος σούταρε και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ψυχογιού. Στο 69΄ ο Γκόμπλιας σούταρε δέκα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Κατσαρός έκανε την προβολή, έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Γέρακα και στην επιστροφή της ο Ντούλας με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2.

Στο 83΄ ωραίο σουτ από τα σαράντα μέτρα περίπου του Ιασ. Λαλαούνη, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψυχογιού. Στο 88΄ και ενώ ο Γέρακας ήταν στην επίθεση για την ισοφάριση, ο Παπανίκου έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στο Μυρτάι, ο οποίος άλλαξε το παιχνίδι στην δεξιά πλευρά στο Ντούλα. Ο έμπειρος επιθετικός του Παμπαιανικού μόλις πέρασε τη γραμμή του κέντρου, είδε τον Ψυχογιό να είναι έξω από τη μεγάλη του περιοχή και έκανε ωραίο σουτ με αποτέλεσμα να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ, σημειώνοντας το 1-3.

 

Διαιτητές κ.κ. Μαγουλάκης Ν., Πολυδωρόπουλος Κ., Γαλάνης Β.

 

ΓΕΡΑΚΑΣ (ΚΑΛΟΥΔΗΣ Δ.): Ψυχογιός, Δημητριάδης, Τοσσουνιάν (80΄Κιούσης), Ματσούκας, Δεληβελιώτης, Στάκιας (90΄Φαρφαράς), Ζώης (5΄Καραμολέγκος), Βλαχιώτης, Ζούρας, Καύγας, Καρλατήρας.

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός (57΄Κονδύλης), Αλ. Λαλαούνης, Οικονομίδης, Παπανίκου (89΄Ζάχαρης), Γκόμπλιας, Selvija, Στασινούλιας, Ντούλας, Ιασ. Λαλαούνης, Κατσαρός (75΄Μυρτάϊ).

 

• Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ευχαριστεί την ομάδα του ΓΕΡΑΚΑ για την άψογη φιλοξενία και εύχεται στον ποδοσφαιριστή Κο ΖΩΗ, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες της ομάδας του.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply