Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γίνεται διεθνής ο Αστέρας Εξαρχείων

Published

on

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει αύριο 25/05 ο Αστέρας Εξαρχείων. Συγκεκριμένα ο ιστορικός σύλλογος υποδέχεται στα πλαίσιο ενός διεθνούς φιλικού αγώνα «Φιλίας και Αλληλεγγύης» την Τούρκικη ομάδα της Κωνσταντινούπολης, Σπάρτακ Ισταμπούλ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κυψέλης στις 18:30 και αναμένεται να προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων του «μελανόλευκου» σωματείου, αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας.

Ακόμη, την περασμένη Κυριακή ο Αστέρας Εξαρχείων έκλεισε νικηφόρα μία επιτυχημένη σεζόν επικρατώντας εντός έδρας του Ηρακλή Περιστερίου με 2-0. Έτσι η ομάδα των Εξαρχείων τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ισοβαθμώντας με τον τέταρτο Άτλαντα Κυψέλης στους 51 πόντους. Μάλιστα αυτή τη νίκη στον Αστέρα την αφιέρωσαν στο νεαρό παίκτη του Γκυζιακού, Σίμο Καββαδία.

Τέλος σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε πως οι παίκτες μετά το τέλος της συνάτησης κρατούσαν πανό το οποίο και έγραφε «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» όπου και απευθυνόταν στους οπαδούς της ομάδας για την στήριξη που τους προσέφεραν καθόλη την διάρκεια της σεζόν. Είναι γνωστή η αγάπη που έχουν οι οπαδοί του Αστέρα για την ομάδα τους και πραγματικά θα τους ζήλευαν πολλοί οπαδοί ακόμα και από συλλόγους της Σούπερ Λιγκ.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply