Connect with us

3ος Όμιλος

Γαβριλόπουλος: Θα αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης

Published

on

Αποτελεί μια νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και όπως γίνεται αντιληπτό, στόχος αποτελεί η καθιέρωση στην κατηγορία. Ο λόγος για τον Αστέρα Αμαλιάδας ο οποίος θα κάνει τη δική του προσπάθεια στηριζόμενη κυρίως σε ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή. Η ιστοσελίδα stoplekto.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό του συλλόγου, Αλέξη Γαβριλόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες προετοιμασίας λέγοντας:

Εμείς αυτή τη στιγμή αξιολογούμε τη διάθεση και την προσπάθεια και όχι την αποτελεσματικότητα. Στο φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη πήγαμε καλά από θέμα διάθεσης και προσπάθειας όσον αφορά στο να μπουν οι παίκτες στη διαδικασία να αντιληφθούν τη φιλοσοφία και τα πράγματα που ζητάμε. Παρότι τα πόδια είναι βαριά κάνουν μεγάλη προσπάθεια’. Στη συνέχεια αναφέρθηκε πως θα κυλήσει το υπόλοιπο μέρος της προετοιμασίας λέγοντας:

Ο στόχος μας αλλάζει σε σχέση με τα φιλικά. Ενώ ο σχεδιασμός ήταν στην αρχή να δουλεύουμε κάποια πράγματα, τώρα θα πρέπει να αλλάξουμε το τρόπο προσέγγισης. Θα προσπαθήσουμε στην ουσία να σταθούμε στις αδυναμίες και να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε και που θα χρειαστούμε ενίσχυση’.