Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γαζής: «Καθρέφτης» της ομάδας το γήπεδο

Published

on

Μετά από τρια χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από το Παλαιό Φάληρο για λογαριασμό του Άρη Πετρούπολης.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γαζή που είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με αρχή μέση και τέλος.

Ο ίδιος γνωρίζει αρκετά καλά ότι μαζί με τους συμπαίκτες του θα πρέπει να μοχθήσουν στο γήπεδο για να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα ωστόσο δείχνει ότι εμπιστεύεται όχι μόνο τις δυνατότητες του αλλά και εκείνες των ποδοσφαιριστών του.

Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά σε μια συνέντευξη για τους λόγους που αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομάδας από τα δυτικά προάστια.

-Για ποιο λόγο αποφάσισες να απαντήσεις θετικά στην πρόταση του Άρη Πετρούπολης;

Κατ’ αρχήν είναι μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία του Άρη Πετρούπολης διότι είναι μια ιστορική ομάδα. Ο λόγος που απάντησα θετικά είναι ότι έχει μια στιβαρή διοίκηση που εμπνέει σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Πως έγινε η προσέγγιση από πλευράς διοίκησης;

Μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι θέλουν να βρίσκομαι στη νέα αυτή προσπάθεια της ομάδας με έργα και με πράξεις. Υπάρχει άριστη συνεργασία μέχρι στιγμής και θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Κούστα Νίκο για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο μου.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

Ο Άρης Πετρούπολης πρέπει να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλοι μαζί (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) σαν μια οικογένεια για το καλό της ομάδας και μόνο.

-Μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει φέτος τον τίτλο;

Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας η λέξη «τίτλος». Εμείς θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και αναλόγως την παρουσία μας μέσα στο γήπεδο να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί.

Αποτελεί για εσάς σκαλοπάτι για την μετέπειτα πορεία σας η ομάδα του Άρη Πετρούπολης;

Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται ο Άρης Πετρούπολης. Άλλωστε η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα. Όλα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται.

Από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, ποια ομάδα θεωρείς ότι είναι φαβορί για τον τίτλο;

Χαραυγιακός, Διάνα Ηλιούπολης, ΠΑΟ Ρουφ, Σούρμενα, Ηλιούπολη, Αγία Παρασκευή, Αθηναϊκός και έχω την άποψη ότι Πανερυθραϊκός και Τράχωνες είναι ένα… κλικ πίσω από τους υπόλοιπους. Τώρα όλα αυτά είναι εικασίες διότι ο καθρέπτης όλων είναι το γήπεδο. Για την δική μας την ομάδα δεν θα εκφέρω άποψη διότι δεν θα ειμαι αντικειμενικός.