Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γαλάνης: Άνοδος και του χρόνου

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΓΣ Καισαριανής Σπύρο Γαλάνη στον Κωνσταντίνο Ράπτη για την άνοδο των «κιτρινόμαυρων» στην Α’ ΕΠΣΑ αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν

Published

on

Το να πετύχει μία ομάδα δύο συνεχόμενες ανόδους μόνο εύκολο δεν είναι! Ο ΓΣ Καισαριανής όμως είναι ένας από τους συλλόγους που μπορεί να περηφανεύεται πως το έχει καταφέρει αυτό αφού μετά τον περσινό προβιβασμό του στην Β’ ΕΠΣΑ, φέτος έκανε το ριπίτ και κατέκτησε μία ακόμη άνοδο, αυτή την φορά συνδυάζοντας την με το πρωτάθλημα. Αναμφίβολα η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες ήταν κάτι παραπάνω από μαγική για τους «κιτρινόμαυρους» αφού κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως δίκαια έφτασε στην άνοδο και στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με έναν εκ των πρωτεργατών της φετινής επιτυχίας, που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου, Σπύρο Γαλάνη, του οποίου η «δίψα» για ανόδους πάντως δεν σταματάει εδώ θέτοντας ως στόχο και τη νέα σεζόν τον πρωταθλητισμό:

«Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα στόχος θα είναι ο πρωταθλητισμός! Είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε τον ενθουσιασμό που υπάρχει αυτή την στιγμή στον σύλλογο ύστερα από δύο συνεχόμενες ανόδους που έχει πετύχει και να θέσουμε ως στόχο τη νέα σεζόν μία ακόμη, αυτή στην Γ’ Εθνική». Όσο για την φετινή πορεία, ο νεαρός παράγοντας υπογράμμισε: «Η φετινή πορεία ήταν άκρως επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα, από την οργάνωση της πρώτης ομάδας μέχρι και των ακαδημιών, αφού στα τμήματα υποδομής μετείχαν πάνω από 200 παιδιά. Έτσι, εκτός από την άνοδο βγάλαμε και αρκετά ταλέντα αφού το 70% του ρόστερ αποτελείται από παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες». Στην συνέχεια ο Σπύρος Γαλάνης, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο νεαρό προπονητή του σωματείου της Καισαριανής, Νίκο Μπαδήμα, για τον οποίο μόνο τα καλύτερα είχε να πει: «Ο Νίκος Μπαδήμας είναι αναμφίβολα επιτυχημένος για φέτος. Είναι ένα σοβαρό παιδί που ότι έκανε δεν το έκανε στην τύχη, αλλά ύστερα από προγραμματισμό και σίγουρα το μέλλον του ανήκει».

«Δεν ανησύχησα»

Στην συνέχεια ο Σπύρος Γαλάνης αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο πως θα χάσει την άνοδο η ομάδα του, αφού από τον α’ γύρο είχε θέσει γερές βάσεις: «Η πορεία που είχαμε από την αρχή της σεζόν δεν με έκανε να ανησυχήσω καθόλου πως θα χαθεί η άνοδος αφού είχαμε συνεχώς διαφορά ασφαλείας από τον τρίτο. Έτσι πιστεύω πως το «κλειδί» της επιτυχίας ήταν η πορεία του α’ γύρου. Ευχαριστώ το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και τον φίλαθλο κόσμο που με τα διαρκείας του, τις συνδρομές του και τις διάφορες εκδηλώσεις του μας βοήθησε πάρα πολύ και εύχομαι και του χρόνου να τους έχουμε δίπλα μας».

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση

Όσον αφορά τις τελευταίες ειδήσεις του ΓΣ Καισαριανής την Δευτέρα 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση, ενώ δεν αποκλείεται από την ερχόμενη σεζόν να υπάρξουν δύο νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. Πρόκειται για έναν γιατρό και έναν εφοπλιστή, του οποίου τα ονόματα η διοίκηση τα φυλάει ως «επτασφράγιστα» μυστικά και δεν θέλει να τα αποκαλύψει, καθώς βρίσκονται ακόμη στο στάδιο των συζητήσεων.

Τέλος, ενδιαφέρον για τους Ντακόβ και Βουτυρά υπάρχει από ομάδες, κυρίως της Γ’ Εθνικής, με την διοίκηση να τονίζει πως δεν θα τους σταθεί εμπόδιο για να πραγματοποιήσουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply