Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γαλάνης: Καλύτεροι μέρα με τη μερα

Published

on

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι παίζει η Ηλιούπολη την Κυριακή το απόγευμα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες του «Ήλιου» θα αντιμετωπίσουν τον Θρίαμβο Αθηνών σε αυτό το δεύτερο αγωνιστικό τεστ. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Υμηττού και θα αρχίσει στις 18:00..
Υπενθυμίζεται, ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους την 1η Αυγούστου και συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις προπονήσεις τους, πρωί και απόγευμα. Μάλιστα στο πρώτο φιλικό που έδωσαν με τον Παλληνιακό, άφησαν ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις παρά την ήττα με 2-0 από μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα δουλειά που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές εξέφρασε και ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Γαλάνης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και από την παρουσία τους στο φιλικό με τον Παλληνιακό. Πιστεύω ότι κάθε ημέρα προετοιμασίας που περνά θα γινόμαστε και καλύτεροι, έτσι ώστε να παρουσιάσουμε την ομάδα έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις που έρχονται».