Connect with us

slideshow

Βαριά «γαλλικά» Καλιτζάκη σε διαιτητή

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής- Βαριά τιμωρία τον περιμένει

Published

on

Καταπέλτης για τον Γιάννη Καλιτζάκη είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης Άτταλος Νέας Περάμου- Πανελευσινιακός, Γιώργος Χατζής, που διεξήχθη το Σάββατο για το κύπελλο ΕΠΣΔΑ. Ο κ Χατζής αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια τα «γαλλικά» με τα οποία τον στόλισε ο εκπρόσωπος του Πανελευσινιακού. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε δύο φάσεις τόσο κατά την αποβολή του Καλιτζάκη από τον πάγκο αλλά και μετά τον αγώνα στα αποδυτήρια.

 

Συγκεκριμένα στο φύλλο αγώνα αναφέρει ο κ Χατζής:

« Στο 95΄απομάκρυνα από τον πάγκο τον δηλωθέντα ως εκπρόσωπο του Πανελευσινιακού, Γιάννη Καλιτζάκη διότι μετά απόφαση του β Βοηθού του είπε: «άντε γαμ**** ρε μου**, τι δείχνεις» και απευθυνόμενος προς εμένα μου είπε: « άντε γαμ**** και σύ ρε μου**, δεν βγαίνω έξω».

Ακολούθησε τετράλεπτη προσωρινή διακοπή»

Για το επεισόδιο στα αποδυτήρια ο κ Χατζής γράφει:

“Στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια που συνέτασσα το φύλλο αγώνα ενημέρωσα τον κ Καλιτζάκη να εξέλθει των αποδυτηρίων. Παρουσία δική μου, των βοηθών και των αρχηγών των δύο ομάδων αρνήθηκε και μου είπε: « Γράψε ότι θέλεις ρε μπουρ*έλο, είστε μπουρ*ελα, γράψε για να πάρεις συγχαρητήρια από τον Τζανόπουλο, παλιομαλ*κα. Στα αρχ*δια μου σε έχω γραμμένο και εσένα και όλους σας”.

Και ο κ Χατζής καταλήγει στο φύλλο αγώνα: “Επίσης με απείλησε παρουσία όλων λέγοντας «θα σε βρω μπροστά μου και θα δεις τι θα πάθεις. Ξέρω ποιος είσαι».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply