Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Γενική συνέλευση η παλαίμαχοι του Πειραιά..

Published

on

Οι παλαίμαχοι του Πειραιά επιστρέφουν στη βάση τους μετά τις θερινές διακοπές , ανανεωμένοι και με

στόχο οι αγωνιστικές και οι φιλανθρωπικές τους εκδηλώσεις να είναι περισσότερες. Την Πέμπτη 6 Σεπτεμ

βρίου στις 6.30 το απόγευμα , προγραμματίστηκε η πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων- μελών

της Ένωσης Συνδέσμων του Πειραιά στη κεντρική λέσχη στις αθλητικές εγκαταστάσεις βόλεϊ του Ολυμπια

κού στο Ρέντη. Ο πρόεδρος της Ένωσης και μέλος της ΕΠΣ. Πειραιά κ. Νίκος Σιδηρόπουλος και οι στενοί

του συνεργάτες ( Στ. Μπάκας, Γ. Γκαμάνης, Α. Γραμματικός Τ. Καλούδης, Γ. Κωνσταντινίδης, Π. Παπανικολάου, Κ. Τσίρμπας Η. Λιγνός, Γρ. Πολυχρονιάδης, μετά την εξαιρετική κατά γενική ομολογία περσινή χρονιά που ήταν πλούσια σε εκδηλώσεις, προγραμματίζουν πολύ περισσότερες για φέτος με στόχο να υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση και συμμετοχή από όλους τους βετεράνους του ποδοσφαίρου μας.

ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΑΛΚ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ

Σημείο αναφοράς θα είναι η μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου ( 19:30) στις

εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου « ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ» στα Καμίνια ( οδός Θύρας&Μαντινείας γωνία), στη μνήμη μιας παλιάς φυσιογνωμίας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου , ενός υπέροχου και αγαπητού σε όλους ανθρώπου. Του Αλκέτα Παναγούλια , που έφυγε τόσο αναπάντεχα από την ζωή πριν με

ρικά χρόνια .Η εκδήλωση αυτή γίνεται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με επικεφαλής τους κ.κ. Α, Θεοδώρου, Γ. Σιγάλα.Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έχουν κληθεί να παραβρεθούν οι παλιοί διεθνείς με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου (επί εποχής φυσικά του Μακεδόνα προπονητή) που αγωνίστηκαν το 1980 στην Ιταλία και το 1994 στις ΗΠΑ. Επίσης θα κληθούν να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, εκπρόσωποι των Αθλητικών Αρχών του τόπου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, παλαίμαχοι διεθνείς, διαιτητές, προπονητές, η ένωση συνδέσμων παλαιμάχων της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, κ.α.

Με την ευκαιρία λοιπόν της επαναλειτουργίας της Ένωσης , παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των παρακάτω ομάδων να είναι παρόντες προκειμένου να ενημερωθούν για τις πρώτες εκδηλώσεις της περιόδου. ( Ατρόμητος Αθ, Πανελευσινιακός, Αιγάλεω, Αίας Σαλ, Βύζας Μεγάρων, Προοδευτική, Ιωνικός Νικαίας, Αργοναύτης, Δραπετσώνα, Δόξα Πειραιά, Ηρακλής Νικ., Κερατσίνι, Περαμαϊκός,Ερμής Κορ. Μοσχάτο, Νέα Πέραμος, Ελλάδα Ποντίων). ΣΗΜ: Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη 1η συγκέντρωση , παράκληση να υπάρχει οπωσδήποτε αντικαταστάτης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply