Connect with us

6ος Όμιλος

Γενική Συνέλευση και εκλογές την Τετάρτη 15/7 στον Παναρκαδικό

Published

on

Διοικητικές διεργασίες που τρέχουν αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στις επόμενες μέρες είναι στο προσκήνιο για τον Παναρκαδικό όπου βρίσκεται κοντά όπως όλα δείχνουν στην λύση του γρίφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξελίξεις αυτή την στιγμή είναι πολλές, σημαντικές και αναμένεται να γίνουν ραγδαίες και ταυτόχρονα άκρως ευχάριστες για το ιστορικό σωματείο της Τρίπολης που βλέπει και πάλι φως στην άκρη του τούνελ.

Στο σχετικό άρθρο της Πέμπτης 9 Ιουλίου από το ArcadiaPortal.gr σας ενημερώσαμε για την κινητικότητα η οποία υπήρχε σε παρασκηνιακό επίπεδο η οποία φαίνεται να αποκτά σάρκα και οστά να οδηγείται (έπειτα από σχετική μελέτη και ανάλυση των δεδομένων) σε νέο διοικητικό σχήμα το οποίο θα μπει μπροστά και θα αναλάβει την ομάδα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική στιγμή.

Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες από το πράσινο στρατόπεδο αναφέρουν (και παρότι επίσημα ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από πλευράς Παναρκαδικού) ότι την Τετάρτη 15 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Παναρκαδικό για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Αυτό ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο για να σταθεί όρθια η ομάδα με τον ιστορικό Παναρκαδικό αλλά και τους ανθρώπους που τελικά θα απαρτίζουν το νέο σχήμα το οποίο θα γίνει γνωστό την Τετάρτη 15 Ιούλίου να έχουν ανάγκη στήριξης από την πόλη και τους φιλάθλους.

arcadiaportal.gr