Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης:»Νίκη και για τον Πρόεδρο»

Published

on

Ενας ακόμα τελικός για τον Εθνικό, ένα ακόμα τεράστιο ματς στην προσπάθεια για το top 3. To ματς με τον Φωστήρα τελείωσε, ο Εθνικός βίωσε την αδικία -εκ νέου- στο πετσί του, αλλά οφείλει και πρέπει να προχωρήσει με νίκη κόντρα σε μία ομάδα η οποία έχει και αυτή τον στόχο παραμονής.

Ο Γεωργούλης θα έχει τρεις σοβαρές απουσίες και όλες είναι απο τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Ο ανεβασμένος Σουλελές ,ο πρώτος σκόρερ Σούφλας και οτ πολυεργαλείο Κατίδης θα είναι εκτός λόγω καρτών και μάλιστα οι δύο πρώτοι για δύο ματς.

Μέχρι τώρα όμως οι Πειραιώτες έχουν δείξει τα στοιχεία της Λερναίας ύδρας στο παιχνίδι τους και γενικά στην αγωνιστική τους φιλοσοφία. Πάντα εν τη απουσία κάποιου βγαίνει και ένας ήρωας ή ακόμα και δύο σε κάθε ματς.

Στην προπόνηση του Σαββάτου που έγινε πρωί για να μπορέσουν οι αρχηγοί να παρεβρεθούν στην Κηδεία της μητέρας του Αλέξη Αγγελόπουλου, ο κόουτς είχε την ευκαιρία να κάνει την καθιερωμένη ομιλία στους παίκτες του.

«Θα γίνω κουραστικός ίσως, αλλά θα σας πω και το ξέρετε όλοι ότι έχουμε ένα ακόμα τελικό μπροστά μας. Δεν χαλαρώνουμε σε καμία περίπτωση και παίζουμε το παιχνίδι μας. Δεν υποτιμάμε κανένα και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Πέρα απο το βαθμολογικό του πράγματος υπάρχει και ένας ακόμα λόγος για τη νίκη.Να την αφιερώσουμε στον Πρόεδρο και να τον κάνουμε χαρούμενο έστω και για λίγο..Πάμε δυνατά!»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply