Connect with us

5ος Όμιλος

Γεωργούλης: “Έχουμε παρόν και μέλλον”

Published

on

Περίπου ένα 24ωρο απομένει για την σέντρα της Γ’ Εθνικής, με τον Φωστήρα να αντιμετωπίζει στις 16:30 εκτός έδρα τον Εθνικό Πειραιώς στο γήπεδο της Καλλιθέας, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος .

Οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη είναι πανέτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με τον τεχνικό της ομάδας να μιλά για το τέλος της προετοιμασίας, αλλά και το μέλλον του Φωστήρα.

«Σήμερα ολοκληρώσαμε την προετοιμασία διάρκειας 8 εβδομάδων, χωρίς σημαντικά προβλήματα απουσιών, με εξαίρεση τον τραυματισμό του Μαρίνου, που έμεινε εκτός για δυόμιση εβδομάδες και τον καθυστερημένο ερχομό του Μπιταξή λόγω στρατιωτικού, ο οποίος θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα».

Όσον αφορά στα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής του Φωστήρα καθ’ oλη τη διάρκεια της προετοιμασίας: «Θεωρώ ότι έγινε ποιοτική και ποσοτική δουλειά (ιδιαίτερα από τους συνεργάτες μου Θωμά ΜακρήΜπάμπη ΤαμπάσηΓιώργο Γραμμελή και τον φροντιστή της ομάδος κ. Πέτροβα), της οποία τα αποτελέσματα θα φανούν σε όλη τη διάκρεια του Πρωταθλήματος».

Ο Θύμιος Γεωργούλης δήλωσε πως εμπιστεύεται απόλυτα τους ποδοσφαιριστές του, τόσο τους πιο έμπειρους όσο και τους νεαρότερους: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στις ικανότητές τους και πιστεύω ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

«Η ομάδα έχει την εμπειρία της κατηγορίας και θα ήθελα να αναφέρω -με αλφαβητική σειρά- τα ονόματα των έμπειρων παικτών του Φωστήρα: Αθανασόπουλος, Αργκιλέσι, Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Κουτσούμπας, Μπιμπισίδης, Μπερνιδάκης, Μαρίνου, Μπιταξής, Πανάκης, Πίσσας και Σάμιος».

Ο κ. Γεωργούλης μίλησε και για την τεράστια συμβολή των νεαρότερων παικτών: «Εξίσου σημαντική είναι και η παρουσία των νεαρών παικτών της ομάδα που έχουν την ικανότητα και την φιλοδοξία να οδηγήσουν τον Φωστήρα σε υψηλά επίπεδα, όπως Αλεξίου, Ασημάκης, Καλλιμούκος, Κόλλιας, Κουλούρης, Μίτα, Μοχάμεντ, Παληγεώργος, Πετριτάι, Πουρσανίδης, Χατζηεμμανουήλ».

Πάντως, όπως μας τόνισε ο κόουτς των κιτρινόμαυρων: «Η ομάδα έχει παρόν και αρκετό μέλλον!».

Ο Θύμιος Γεωργούλης αναφέρθηκε και στο Δ.Σ του Φωστήρα: «Θέλω να ευχαριστήσω για την αμέριστη συμπαράσταση που μου δείχνουν στα προβλήματα της καθημερινότητας τον Πρόεδρο κ. Παντάζη, την οικογένεια Αξιώτη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων, Μανώλη Στουπάκη, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίο, καθως και τους εργαζόμενους στα Γραφεία του Φωστήρα, Στέλιο Μαντωνανάκη και Άννα Νικολάου».

Και φυσικά μιλησε για τους φιλάθλους του Φωστήρα, ζητώντας την στήριξή τους: «Χρειαζόμαστε όλους τους φιλάθλους μας δίπλα μας. Ποντάρω στην ηθική τους συμπαράσταση».