Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: «Δεν υποτιμάμε κανένα»

Published

on

Δεν προλαβαίνουν να ξεκουραστούν στον Εθνικό και πλέον  προετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα  κόντρα στον Αλιμο.

Μετά τη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό που ήταν η 5η στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια  τους, οι Πειραιώτες φιλοξενούνται απέναντι  στην ομάδα που είναι στην τελευταία θέση του Πρωταθλήματος.

Αυτό βέβαια, δεν ηρεμεί τον Θύμιο Γεωργούλη, ο οποίος δεν θέλει σε καμία  περίπτωση οι παίκτες του να εμφανιστούν χαλαροί εξαιτίας  της βαθμολογικής θέσης της αντιπάλου ομάδας, κάτι που τόνισε και στους παίκτες του: «Συγχαρητήρια όχι  μόνο για τη νίκη,αλλά και συνολικά για την πολύ καλή σας εμφάνιση.Κάνατε αυτά που είπαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλα γκολ. Από κει πέρα και πέρα, υπάρχει το ματς με τον Αλιμο που μπορεί να είναι τελευταίος,αλλά δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Να είμαστε σοβαροί όπως  σε όλα τα ματς και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό  για να κερδίσουμε. Οπως σας έχω ξαναπεί χωρίς προσπάθεια-καθαρό μυαλό και σοβαρότητα δεν κάνουμε τίποτα».

Ο τεχνικός από την Τρίπολη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού τόσο ο Μαντζώρος όσο και ο Στασινός εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με τον Ηλυσιακό.