Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: Μεγάλο το κίνητρο

Published

on

Το ματς με τον Ηλυσιακό ανήκει στο παρελθόν και πλέον άπαντες στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά επικεντρώνονται στον τελικό του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής όπου αντίπαλος θα είναι ο ΑΟ Τρίκαλα. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο γήπεδο της Άμφισσας στις 16.00 ωστόσο ο Θυμιος Γεωργούλης βλέπει στο απουσιολόγιο του να αναγράφονται αρκετά ονόματα. Συγκεκριμένα, ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Σούφλας, Λύγκος, Δωροβίνης και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, ο Γιώργος Γούλας επέστρεψε από τη Σουηδία και θα πάρει κανονικά θέση στο βασικό σχήμα. Ασφαλώς το κίνητρο του τελικού είναι μεγάλο και γι αυτό το λόγο οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Χαρακτηριστικές έιναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr ο Θύμιος Γεωργούλης, ο οποίος τόνισε:

Εδώ που φτάσαμε τόσο εμείς όσο και ο αντίπαλος δεν μπορούμε να ειμαστε αδιάφοροι. Το γόητρο είναι μεγάλο για την ομάδα και θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι’.

Ερωτηθείς, ποια στοιχεία θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του από τον αντίπαλο, ο τεχνικός από την Αρκαδία, πρόσθεσε:

Ο αντίπαλος διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές όπως ο Γιώτας, ο Μοσχάκης, ο Βαγγελη ο Παπαπευθυμίου, ο Καμπλιόνης, ο Κέρι ο Σαχινίδης και ο Πέντσας. Πρόκειται για μονάδες ισχυρές που διαθέτουν την εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δώσει κύρος στην ομάδα που θα κατακτήσει το θεσμό. Από την πλευρά μας πρέπει να προσαρμοστούμε στο αγωνιστικό  

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply