Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γεωργόπουλος: “Πλέον ο Ολυμπιακός Λιοσίων έχει βλέψεις για το πρωτάθλημα”

Published

on

Τη φετινή χρονια η ομάδα του ζει μαγικές στιγμές και είναι έτοιμη να βιώσει εικόνες ανάλογες όπως εκείνες του 2006-2007, όπως είχε πανηγυρίσει το τελευταίο πρωτάθλημα στη Α’ Αθηνών.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λιοσίων, Ανδρέα Γεωργόπουλο ο οποίος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη μαγική πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

Ερωτηθείς για την πορεία της ομάδας που οφείλεται ο κ. Γεωργόπουλος υποστήριξε

”Βασικό συστατικό στοιχείο της ομάδας ήταν ο σχεδιασμός που κάναμε το καλοκαίρι που αφορούσε μια πολύ καλή πορεία και εάν μπορουσαμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Στο μυαλό μας βρίσκονταν αυτός ο στόχος. Από εκεί και πέρα, η σκέψη μας ήταν να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να γινόμαστε καλύτεροι. Έφτασε η στιγμή που είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε βλέψεις πλέον για το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας οκτώ αγωνιστικές και θα πρέπει να παρουσιάσουμε την ίδια συγκέντρωση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο αφού θα αντιμετωπίσουμε ομάδες που έχουν στόχο και διαθέτουν αξιόλογα σύνολα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην ΕΠΣΑ για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος”.

Ερωτηθείς για το αυριανό ματς με την Τερψιθέα, ο Ανδρέας Γεωργόπουλος τόνισε

Το βλέπουμε με την ιδια σοβαρότητα. Όπως αντιμετωπίσαμε τα ίδια ματς, δεν κοιτάζουμε τη θέση του αντιπάλου αλλά πως θα πάιξουμε για τη νίκη”.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει κινητοποίηση από το κόσμο του Ολυμπιακού Λιοσίων, ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων” πρόσθεσε:
”Θέλουμε κάθε εβδομάδα να γεμίζει το γήπεδο και είναι σημαντικό ότι υπάρχει πίστη στην ομάδα. Ο κόσμος άλλωστε μας δίνει τη δύναμη που θέλουμε”.