Connect with us

Γ Εθνική

Γεύση νίκης για Αναγέννηση Γιαννιτσών

1-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Published

on

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε μέσα στην έδρα της η Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, η ομάδα της Πέλλας επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ φτωχό σε φάσεις, με το δοκάρι του Γόνδη στο 36ο λεπτό από την πλευρά των γηπεδούχων να ξεχωρίζει. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα, έπεσε ακόμα περισσότερο και το θέαμα έγινε βαρετό. Η φάση που έκρινε την συνάντηση σημειώθηκε στο 83ο λεπτό, όταν ο Μπέκας βρήκε μέσα στην μικρή περιοχή του Γιακουμή τον Καρυοφίλη, εκείνος με την σειρά του πλάσαρε εύστοχα τον Έλληνα γκολκίπερ χαρίζοντας την νίκη στην Αναγέννηση.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (65′ Καρυοφύλλης), Γιόνδης, Ντατίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (88′ Τσίλης), Στεργίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκα (87′ Αποστολίδης).

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Ασπρίδης, Πετρίσεβιτς, Σαμουηλίδης, Βοσκόπουλος, Καρακατσάνης, Γ. Παπαδόπουλος (37′ λ.τ Μαργαρίτης, 88′ Οκομούσης), Σαχινίδης, Παμπόε, Μερεσιώτης, Προβατίδης (85′ Βλαχόπουλος).

Ρεπορτάζ: Θεοχάρης Μαρινέλης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply