Connect with us

stoplekto

Γηπεδικές εξαγγελίες από Μώραλη στην πίτα του Ατρομήτου Πειραιά

Published

on

Η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ατρομήτου Πειραιά που έγινε με μεγάλη επιτυχία στο πολιτιστικό κέντρο « Κ. Κωσταράκος » στα Καμίνια , αφού έβγαλε ειδήσεις .

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης  που έδωσε το παρών , στην ομιλία  του εξήγγειλε την δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου κανονικών διαστάσεων στον χώρο του παλιού ΚΤΕΛ επί της οδού Φαλήρου & Θηβών  στα Καμίνια, αλλά και την άμεση παρέμβαση του Δήμου Πειραιά ώστε να ξεπερασθεί η κωλυσιεργία που παρατηρείται στην εκκίνηση των έργων στο γήπεδο Ποδοσφαίρου του ΣΕΦ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από την ΕΠΣΠ οι Κώστας Χολέβας , Γιάννης Σταματάτος και το μέλος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Νίκος Παρασκευάκος .

Παρόντες επίσης ο πρώην σύμβουλος της Ένωσης Μιχάλης Μουσελής , ο κορυφαίος παράγοντας του ΑΟ Πειραιά Δαβίδ Κωνσταντίνου κ.α

  • Τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι παλαιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Στ. Ηλιόπουλος, Νεμποτάκης και Πατρελάκης καθώς και μετά θάνατον ο φίλαθλος και πατέρας του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Βασίλη Κουκά….
  • Με ιδιαίτερη χαρά η Ε.Π.Σ. Πειραιά αντιμετώπισε τις εξαγγελίες του δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη Για τα δύο πολύ  σημαντικά  γηπεδικά θέματα που ασφαλώς εφόσον υλοποιηθούν θα δώσουν ανάσα  τον ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό Πειραιά θα υπάρξει εντός των ημερών αναλυτική  ενημέρωση από την ΕΠΣΠ .