Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Δημητρίου: Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Published

on

Μια από τις ομάδες που σταθερά πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ είναι ο Πανερυθραϊκός.

Ο προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το νέο πρωτάθλημα, και ας δούμε τι μας είπε…

Ανυπομονούμε να ξεκινήσει επιτέλους ένα να πρωτάθλημα κανονικό γεμάτο με αρκετές αγωνιστικές. Είμαστε χαρούμενοι όλοι που κληρωθήκαμε όπως και πέρσι σε έναν τόσο ανταγωνιστικό και αμφίρροπο όμιλο. Με ομάδες ενισχυμένες, αρκετές με στόχο να διεκδικήσουν, αλλά και με ομάδες ιστορικές και παραδοσιακές δυνάμεις του αθηναϊκού ποδοσφαίρου όπου οι έδρες τους έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Προσωπικά θα ήθελα στον όμιλο μας ακόμα 2-3 ομάδες από τον 2ο, και συγκεκριμένα τα φαβορί. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση στο να είμαστε καλύτεροι. Αρα είναι χαρά να βρίσκεσαι ανάμεσα στους θεωρητικά δυνατούς. Είμαστε μια ομάδα που έχει μάθει στον πρωταθλητισμό και αυτό θα κάνουμε και φέτος όπως και πέρσι. Και για να το διευκρινήσω, πρωταθλητισμός για εμάς σημαίνει να δίνεις το 100% ως άτομα και ως ομάδα κάθε μέρα, για να γίνεσαι καλύτερος με πίστη στις δυνατότητες μας.

Σίγουρα είναι μια περίοδος δύσκολη για εμάς επειδή έχουμε προβλήματα με την φυσική μας έδρα διότι το χορτάρι δεν είναι έτοιμο και θα είμαστε για λίγο καιρό μακριά από την δύναμη μας. Πέρσι σε όλο το πρωτάθλημα ήμασταν αήττητοι, και βέβαια περιμένουμε 2-3 παιδιά ακόμα που λόγω στρατιωτικού και επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχουν ακόμα μπει στο 100%.