Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Ζευγίτης: “Θα κάνουμε πράξη τις επιθυμίες του κ. Τσαμόπουλου”

Published

on

Στις έξι το απόγευμα της Κυριακής, στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης, αρχίζει η προετοιμασία της Διάνα Ηλιούπολης για το νέο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Η πρώτη συνάντηση θα είναι ενημερωτική και η πρώτη γνωριμία με τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Από τη Δευτέρα αρχίζουν διπλές προπονήσεις. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος έχει προγραμματίσει οκτώ φιλικά παιχνίδια.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε χθες ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος υποστήριξε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την μετεγγραφική δραστηριότητα του συλλόγου και την συνεργασία του με τη διοίκηση του Γιάννη Ζευγίτη.

Σήμερα τον λόγο έχει ο πρόεδρος της Διάνα. Ο Γιάννης Ζευγίτης υποστηρίζει ότι η διοίκηση ικανοποίησε τις ανάγκες του προπονητή και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Διάνα, στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Έχουμε πάρει αυτούς ακριβώς που χρειαζόμασταν και που μας ζήτησε ο προπονητής. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι σε μια χρονιά πιο δύσκολη από την προηγούμενη».

Η Διάνα πέρσι, συμπληρώνοντας 45 χρόνια ιστορίας, κατέκτησε την υψηλότερη θέση ποτέ στο κορυφαίο αθηναϊκό πρωτάθλημα. Ήταν η τρίτη θέση, πίσω από τον Φωστήρα Ταύρου και τον Χολαργό. Ποιοι είναι οι στόχοι της Διάνα στην νέα αγωνιστική περίοδο;

«Στόχος της ομάδας, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια».

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του συλλόγου; Θα αποκτήσει η Διάνα, αν χρειαστεί, και άλλους ποδοσφαιριστές; Ο πρόεδρος υποστηρίζει ότι θα είναι διαρκώς στην διάθεση του προπονητή και θα ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία.

«Προς το παρόν είμαστε πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Αν μας πει ο προπονητής κατά την προετοιμασία ότι χρειάζεται κάτι, θα το κάνουμε» καταλήγει ο Γιάννης Ζευγίτης.

Τα άτομα τα οποία έχει αποκτήσει φέτος η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου ανανεώνοντας το δυναμικό της, είναι τα κάτωθι.

1. Αλέξανδρος Δάρας – κεντρικός αμυντικός – (Αιγάλεω)
2. Θανασης Ποντικάκος – αμυντικός – (Φωστήρας Ηλ.)
3. Αλέξανδρος Μπαρδάκης – μέσος – (Φωστήρας Ηλ.)
4. Χρηστος Φάρος – επιθετικός – (Φωστήρας Ηλιούπολης)
5. Χρηστος Λώλος – τερματοφύλακας – (Άρης Βούλας)
6. Αλέξανδρος Καζάκος – μέσος – (Χολαργός)
7. Γιαννης Μιχαηλίδης – κεντρικός αμυντικός – (Αθηναϊκός)
8. Παναγιώτης Δάρρας – αμυντικός – (Θρίαμβος Χαϊδαρίου)
9. Μιχάλης Λεοντίου – μέσος – (Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα Βοιωτίας).

Εννέα ήρθαν και έντεκα έφυγαν από την ΔΙΑΝΑ που ανανέωσε αρκετά το ρόστερ της. Οι παίκτες που αναζήτησαν αλλού την συνέχεια της καριέρας τους είναι οι κάτωθι:

Μάριος Κουτρούλης
Λουκάς Βλάχος
Ηλίας Ζουμπουνέλης
Γιώργος Ντζαβίδας
Γιάννης Έντισον Χύσα
Νίκος Γιαννουλάκης
Δημήτρης Χριστόπουλος
Αντώνης Μενούνος
Γιάννης Αράχωβας (δανεικός)
Γρηγόρης Συκαράς
Δημήτρης Συκαράς