Connect with us

5ος Όμιλος

Γιάννης Κατσαρός: “Δεύτερη σκέψη πέραν της νίκης δεν υπάρχει στο μυαλό μας”

Published

on

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Ηλυσιακού για το ματς που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο την Κηφισιά.

Ο… κωδικός νίκη βρίσκεται στο μυαλό όλων των ανθρώπων του club ωστόσο η δυσκολία της αποστολής είναι μεγάλη αφού ο Ηλυσιακός θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που  βρίσκεται στην ίδια θέση και που προέρχεται από την αλλαγή προπονητή.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κατσαρός, δεν θα υπολογίζει για την Κυριακή στις υπηρεσίες του Φάμπιο Ταβάρες που είναι τιμωρημένος, ενώ αναφερόμενος στο ματς τόνισε

“Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια καλή και έμπειρη ομάδα με παίκτες που διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες. Προερχόμαστε και δυο ομάδες από κακό ξεκίνημα και άσχημα αποτελέσματα και θα είναι ένα ματς που θα το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι σημαντικό ότι ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή μέσα στην εβδομάδα. Συνήθως για την αντίπαλη ομάδα είναι θετικό αυτό όσον αφορά τη ψυχολογία. Εμείς δεν έχουμε δεύτερη σκέψη πέραν της νίκης και θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κατακτήσουμε το τρίποντο”.