Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Λαγκαδινός ο νέος γενικός αρχηγός του ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Σε ένα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά τα μονοπάτια του πρωταθλητισμού και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ εμπιστεύτηκε η διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ την ανάθεση του πόστου του γενικού αρχηγού.

Συγκεκριμενα, το πρόσωπο που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και καθημερινά στο γήπεδο για τις προπονήσεις της ομάδας, ακούει στο όνομα, Γιάννης Λαγκαδινός.

Ο άλλοτε άσος του Άγιου Ιερόθεου και της “Αούστρια” αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης Κουνάδη και συμφώνησε ώστε να συμμετέχει ενεργά από διοικητικό πόστο.

Ο Λαγκαδινός γνωρίζεται με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, παλιούς και καινούργιους, αφού είτε είχε συνυπάρξει συμπαίκτης είτε έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της Αθήνας.

Ο ΠΑΟ Ρουφ και συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας με αυτή τη κίνηση αποδεικνύει ότι αναγνωρίζει τα πρόσωπα που έχουν προσφέρει στην ομάδα αφού χωρίς αμφιβολία ο Λαγκαδινός τις τελευταίες σεζόν ξεχώρισε με την απόδοση του ως αμυντικός μέσος και με τον επαγγελματισμό του αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς αθλητές των “κόκκινων”.

Ο Λαγκαδινός θα σηκώσει μανίκια αφού ο σχεδιασμός βρίσκεται στο τελικό του στάδιο παρ’ όλα αυτά η χρονιά θα είναι απαιτητική και καλείται να βοηθήσει.