Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Μητρούσης: “Να δείξουμε τα στοιχεία που βγάλαμε στο τελευταίο ματς”

Published

on

Η μια ισοπαλία στα πρώτα τέσσερα ματς αναγκάζει το Φωστήρα Ηλιούπολης να αντιμετωπίζει πλέον τα παιχνίδια με σοβαρότητα αρχής γινομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής στο Χαϊδάρι με την ομώνυμη ομάδα.

Το συγκρότημα του Γιάννη Μητρούση θα ολοκληρώσει σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, την προετοιμασία του, με το νεαρό προπονητή να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εστυλιανίδη λόγω τραυματισμού ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ασωνίτη Βασίλη, Κυριακόπουλου και Φατσέα.

Ο νεαρός κόουτς παραχώρησε δηλώσεις για την αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας τα εξής

“Το πολύ δύσκολο προγραμμα που έχουμε στην αρχή του πρωταθληματος συνεχίζεται καθώς αντιμετωπιζουμε εκτός έδρας μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που αποτελεί μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Αθήνας με μεγάλη ιστορία. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε συνέπεια στα καλά στοιχεία που παρουσιάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και βελτίωση στα λάθη μας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε μια εντελώς καινούργια ομάδα και αυτό που προέχει είναι να καθιερώσουμε το αγωνιστικό μας στυλ. Από εκεί και πέρα αν μπορέσουμε να πάρουμε βαθμό η βαθμούς σε μια τόσο δύσκολη έδρα θα είναι ένα πολύ μεγάλο συν στην προσπάθεια μας”.

Σίγουρα η αποστολή του Φωστήρα δεν θα είναι εύκολη αν αναλογιστεί τη δυσκολία της ομάδας των νοτίων προαστίων να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Συγκεκριμένα στα τέσσερα πρώτα ματς έχει πετύχει μόλις 1 τέρμα έχοντας τη χειρότερη επίθεση ενώ έχει δεχτεί επτά γκολ.

Εφόσον λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα τότε, οι “κιτρινόμαυροι” θα αναρριχηθούν στην κατάταξη.