Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Ντόκος: Στόχος η παραμονή

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Ντόκου ως προπονητή του Παπάγου στον Κωνσταντίνο Ράπτη

Published

on

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπουντούρη από τον πάγκο του Παπάγου οι ιθύνοντες των «Στρατηγών» δεν άργησαν πολύ να βρουν τον αντικαταστάτη του, ο οποίος και αποτελεί αναμφίβολα αυτό που λέμε «παιδί του συλλόγου». Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Γιάννη Ντόκο, στον οποίο και η διοίκηση παρέδωσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας των «κυανόλευκων» για τη νέα σεζόν όπου και θα αγωνίζονται στην Β’ ΕΠΣΑ. Ο νεαρός προπονητής άλλωστε είναι από τους λίγους που γνωρίζει καλά τον σύλλογο ενώ ξέρει και πώς να διαχειριστεί τα παιδιά από τις ακαδημίες αφού βρίσκεται στις υποδομές της ομάδας τα τελευταία 8 χρόνια έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα, από τα αστεράκια μέχρι και το εφηβικό.

 

Ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με τον Γιάννη Ντόκο ο οποίος και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για εκείνον η πρόταση της διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Αναλυτικά: «Στόχος του Παπάγου για τη νέα σεζόν είναι η παραμονή στην β’ κατηγορία παίζοντας παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει. Επίσης θα μικρύνουμε ακόμη περισσότερο τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ προωθώντας παιδιά μέσα από τις ακαδημίες.

Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα η πρόταση της διοίκησης να αναλάβω το αντρικό τμήμα καθώς είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι προπονητής σε τέτοιο επίπεδο και γι’αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Όλο αυτό δείχνει πως η δουλειά μου στις ακαδημίες αυτά τα χρόνια αποδίδει καρπούς και πως στην ομάδα σέβονται αυτό που γίνεται στα τμήματα υποδομής. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στις ακαδημίες βρίσκονται 110 παιδιά ενώ και οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουμε είναι δύσκολες, αφού υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με το γήπεδο. Το θετικό όμως είναι πως η διοίκηση είναι συνεχώς δίπλα μας, δίνοντας μεγάλο βάρος στις υποδομές».

Τέλος, όσον αφορά τον υποβιβασμό των «Στρατηγών» ο Γιάννης Ντόκος πιστεύει πως η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πως τελικά στάθηκε άτυχη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως σταθήκαμε άτυχοι, αφού και με τον Κώστα Ζαμπέτα, αλλά και με τον Γιώργο Μπουντούρη παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω πως υπήρχαν χειρότερες ομάδες από εμάς που έπρεπε να υποβιβαστούν. Η ατυχία που είχαμε μάλιστα φαίνεται και από το γεγονός πως χάσαμε πέντε με έξι πέναλτι, όπου αν έστω κάποια από αυτά είχαν καταλήξει στα δίχτυα, θα είχαμε πάρει κρίσιμους βαθμούς και θα παραμέναμε στην κατηγορία. Φυσικά ρόλο έπαιξε και η απειρία καθώς είχαμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές».

 

Δεν θα σταθεί εμπόδιο σε Ρέτζο και Κραψίτη

 

Όσον αφορά άλλες ειδήσεις για τους «Στρατηγούς» πολύ κοντά στην αποχώρησή τους βρίσκονται οι Ρέτζο και Κραψίτης αφού οι δύο παίκτες έχουν προτάσεις από ομάδες της Α’ Αθηνών αλλά και της Γ’ Εθνικής και ο σύλλογος των βορείων προαστίων δεν αναμένεται να τους σταθεί εμπόδιο. Τέλος το Παμπαιδικό τμήμα θα συμμετάσχει σε τουρνουά στην Ιταλία το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 15-22 Ιουνίου όπου και πολλές ομάδες από την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική θα αγωνιστούν σε αυτό.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply