Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Σαρηγιαννόπουλος: Ο Ατρόμητος βγάζει υγεία…

Published

on

Πραγματικά εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί φέτος ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, δείνοντας πως έχει όλες τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο και την άνοδο στα σαλόνια του ποδοσφαίρου της Αθήνας.

Ενα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ομάδας είναι ο Γιάννης Σαρηγιαννόπουλος. Ο ικανότατος αμυντικός εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην πορεία της ομάδας μέχρι τώρα.

Ο Γιάννης Σαρηγιαννόπουλος μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Η ομάδα βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Από την περίοδο που ανέβηκε στην Β’ κατηγορία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, και φέτος με τις κατάλληλες προσθήκες και τον κορμό που έχει διατηρηθεί πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα για το κάτι παραπάνω και την άνοδο που τόσο πολύ θέλουμε όλοι στην ομάδα.

Έχουμε ξεκινήσει ιδανικά φέτος τη χρονιά. Είναι μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρισυ καθώς ο προπονητής μας, ο κύριος Βερούτης, μας έχει περάσει τη φιλοσοφία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και πνευματικά μας έχει περάσει τον πρωταθλητισμό και τον κόπο που χρειάζεται για να τον πραγματοποιήσεις. Κάτι το οποίο το ξέρει πολύ καλά ο ίδιος με εμπειρία τόσων χρόνων σε υψηλό επίπεδο.

Δυστυχώς όμως όλη η ανθρωπότητα βιώνει μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση αυτήν την περίοδο, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Όλα τα παιδιά στην ομάδα με την βοήθεια της διοίκησης και του προπονητή μας προσπαθούμε ατομικά να είμαστε όσο γίνεται σε καλή φυσική κατάσταση ώστε να είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Εύχομαι σε όλους υγεία δύναμη και κουράγιο ώστε να βγούμε όλοι νικητές!! >>