Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Σιγάλας ο πρώτος στη Νέα Ιωνία

Published

on

Εάν δεν γίνουν προσεγμένες κινήσεις από κάθε ομάδα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι εκείνο της Α’ ΕΠΣΑ, τότε οι εκάστοτε σύλλογοι θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Στη Νέα Ιωνία μετά την ανάληψη της νέας διοίκησης και την πρόσληψη του τεχνικού , Γιώργο Καρατζά δείχνουν να το έχουν αντιληφθεί.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα γίνονται αλλεπάλληλα ραντεβού με ποδοσφαιριστές που «έχουν» την κατηγορία αφού κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε ανώτερο επίπεδο.

Η διοίκηση με προσεγμένες κινήσεις θα ενσωματώσει στο δυναμικό του συλλόγου όλες τις μονάδες εκείνες που έχει εισηγηθεί ο Γιώργος Καρατζάς ώστε η προσφυγική ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η πρώτη κίνηση αποτελεί γεγονός αφού οι κυανοκίτρινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιάννη Σιγάλα.

Ο εξαιρετικός αμυντικός μετά από επαφή που είχε με τους ιθύνοντες του συλλόγου είπε το «ναι» παροτι δέχτηκε κρούσεις από ομάδες ανώτερης κατηγορίας.

Μανδραϊκός, Κόρινθος, Κερατσίνι, Ζευγολατιό, Ατρόμητος Πειραιά και η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης είναι οι ομάδες που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ο 24χρονος άσος που χαίρει της εκτίμησης του Γιώργου Καρατζά.

Ο ποδοσφαιριστής πλέον θα προπονείται υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή και δεν θα αργήσουν να γίνουν και άλλες κινήσεις.