Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Γιάννης Σπάθας – Ένας είναι ο μεγάλος κερδισμένος και αυτός δεν είναι άλλος από την νεολαία μας

Published

on

Από τον Πρόεδρο της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Ι. Σπάθα εκδόθηκε η κάτωθι ανακοίνωση:

«Αγαπητοί  φίλες, φίλοι του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν έφθασε στο τέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους  τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές, όλους τους ανιδιοτελείς παράγοντες των πειραϊκών σωματείων, οι οποίοι όλοι μαζί  διαμορφώνουν τον χάρτη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησής τους, αγαπητούς συνοδοιπόρους μου που λειτουργήσαμε  σαν οικογένεια και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε και την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Είναι προφανές ότι αναγνωρίζουμε τα όποια λάθη και αστοχίες που μπορεί λειτουργικά να έγιναν και είμαι  στην θέση να υποσχεθώ ότι εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα προσπαθήσουμε την επόμενη χρονιά να τα εξαλείψουμε, καθώς όπως γνωρίζετε ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ότι λάθη ΔΕΝ κάνουν μόνο όσοι δεν δουλεύουν.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αξιωματούχους των αγώνων, τους διαιτητές,  τους Παρατηρητές, τους γιατρούς και τα ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ αυτών για τον επαγγελματισμό που έδειξαν για ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά, καλύπτοντας όλα τα  πρωταθλήματα της ένωσης μας με επιτυχία.

Να θυμίσω στους αγαπητούς φίλους του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και τον κάθε ποδοσφαιρόφιλο, ότι ο καλύτερος Διαιτητής είναι αυτός που κάνει τα λιγότερα λάθη.

Ο διαιτητής είναι  ένας άνθρωπος, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο να πάρει μια απόφαση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, γι’ αυτό άλλωστε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο αναφέρεται ως «ο δικαστής του  δευτερόλεπτου».

Θα ήταν παράληψη μου να μην ευχαριστήσω τους εργαζόμενους της ένωσης μας για τον αγώνα που έδωσαν  και δίνουν καθημερινά για την ομαλή λειτουργία των γραφείων μας και την εξυπηρέτηση των σωματείων μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ειδικά μάλιστα στο λαοφιλέστερο άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο και που είμαστε τυχεροί να υπηρετούμε, ότι πέρα από νικητές και ηττημένους, πέρα από τους εκάστοτε πρωταθλητές, πάντα υπάρχει ένας μεγάλος κερδισμένος και αυτός δεν είναι άλλος από την νεολαία μας, από τα παιδιά τα οποία  αγωνιζόμενα και ασχολούμενα με τον αθλητισμό μαθαίνουν να χαίρονται την  νίκη και να αναγνωρίζουν την  ήττα.»

Εύχομαι σε όλους μας πάνω από όλα υγεία.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ