Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Γιάννης Τζανόπουλος: “Απέδωσε δικαιοσύνη η ΓΓΑ”

Published

on

“Κοσμοϊστορικά” γεγονότα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έβγαλε έκπτωτη τη διοίκηση Τζαφέρη και άκυρες τις εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου και πλέον μπροστά μας έχουμε μια καινούρια κατάσταση και νέα δεδομένα.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας ο υποψήφιος Πρόεδρος για την ΕΠΣΔΑ Γιάννης Τζανόπουλος, που ουσιαστικά κίνησε την προσφυγή σε Διαιτητικό Δικαστήριο στην ΕΠΟ, αλλά και στη ΓΓΑ μας δήλωσε:

“Η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής αποδίδει δικαιοσύνη. Εκπίπτει μια διοίκηση που θα μείνει στην ιστορία για την καταπάτηση κάθε έννοιας νομιμότητας, διαφάνειας και σεβασμού στον ερασιτέχνη παράγοντα.
Οι εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2023 στην ΕΠΣΔΑ αποτέλεσαν μια εξόφθαλμη νόθευση των δημοκρατικών διαδικασιών και είχαν ένα και μοναδικό στόχο: Να διατηρήσουν τις θέσεις του κάποιοι που χρησιμοποίησαν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη.
Με ευθύνη του απερχόμενου προέδρου Κλέαρχου Τζαφέρη και των συνεργατών του η ΕΠΣΔΑ έκανε πολλά βήματα πίσω. Διαλύθηκαν σύλλογοι, αλλοιώθηκαν διοργανώσεις και κυριάρχησε η απαξίωση.
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε η Ένωσή μας να επαναλειτουργήσει και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το πλάνο μας. Για να είναι τα σωματεία, οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες της Δυτικής Αττικής στο επίκεντρο”.