Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Γιάννης Τζανόπουλος: “Οφείλουν να παραιτηθούν Τζαφέρης και τα μέλη του”

Published

on

Ανακοίνωση- απάντηση σε εκείνη της ΕΠΣΔΑ μας αναφορικά με την ακυρότητα των εκλογών μας έστειλε ο Γιάννης Τζανόπουλος:

“Κυρίες και κύριοι
Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση το απονενοημένο διάβημα της θλιβερής ανακοίνωσης του κ. Τζαφέρη και των μελών της απελθούσας διοίκησης. Δίχως καμία αμφιβολία στερούνται ευθιξίας και αξιοπρέπειας. Αντί να παραιτηθούν ως όφειλαν «βγήκαν από το καβούκι τους» μετά από πολύ καιρό στο σκοτάδι και προσπαθούν να μετακυλίσουν τις ευθύνες τους σε τρίτους.
Για να μην αποπροσανατολιζόμαστε: Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού μέσω της Γενικής Γραμματείας με διαπιστωτική πράξη κήρυξε έκπτωτες τις εκλογές της ΕΠΣΔΑ ενώ το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με την πιο «βαριά» του σύνθεση και υπό την προεδρία του Αρεοπαγίτη κ. Αυγέρη ακύρωσε τις παράνομες εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου που διεξήγαγε ο κ. Τζαφέρης και η παρέα του με το συντριπτικό 5-0!
Εμείς κινηθήκαμε νόμιμα και με διαφάνεια. Η ετυμηγορία των ανώτατων δικαστών της ΕΠΟ αλλά και της Πολιτείας «βάζει ταφόπλακα» στις ανομίες και στις ασχήμιες της απελθούσας κι ιστορικά επικίνδυνης διοίκησης της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
Μια διοίκηση, η οποία διοργάνωσε πρωταθλήματα χωρίς άδεια διεξαγωγής αγώνων από την Περιφέρεια επί 4 χρόνια, «νόθευσε» προκηρύξεις, αλλοίωσε πρωταθλήματα, εξαθλίωσε τα σωματεία και τους παράγοντες αφήνοντάς τους έρμαιο της οικονομικής κρίσης και της γραφειοκρατίας του Μητρώου ενώ ελέγχεται και για οικονομική κακοδιαχείριση κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Επιτροπής Δεοντολογίας. Ακόμα και την πιο «ιερή» και δημοκρατική διαδικασία, αυτή την εκλογών την μετατρέψανε σε μια παρωδία. Σε μια αποθέωση της παρανομίας.
Ανεύθυνοι και ανίκανοι να διοργανώσουν κατά κοινή παραδοχή τις διοργανώσεις της Ενωσης. Την ώρα που οι γείτονες μας στην Αθήνα, στον Πειραιά και στην Ανατολική Αττική έχουν ολοκληρώσει τις διοργανώσεις τους εμείς στην Δυτική Αττική είμαστε για ακόμα μια φορά τα τελευταία 4 χρόνια ουραγοί των εξελίξεων.
Θα έπρεπε κύριοι της απελθούσας διοίκησης να μην «κόπτεστε» μόνο για τις δύο ομάδες που αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας αλλά για όλες. Το μόνο όμως που σας ενδιαφέρει είναι να διατηρήσετε με οποιοδήποτε κόστος τις θέσεις σας για ιδιοτελή συμφέροντα. Αναλάβετε κάποια στιγμή τις ευθύνες σας και παραιτηθείτε. Ποτέ δεν είναι αργά. Για να κλείσει οριστικά μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής.
Γυρνάμε σελίδα και δηλώνω κατηγορηματικά εγώ και οι συνεργάτες μου, ότι την επόμενη μέρα στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής όλα θα είναι στο φως. Με όραμα, πλάνο, αλληλεγγύη και πνεύμα δικαιοσύνης για τα σωματεία, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές.

Υ.Γ Πάλι καλά που δεν ενημερώσατε τις ομάδες για την αναβολή των αγώνων ένα λεπτό πριν την σέντρα. Αλλά πότε και για τι ενημερώσατε τα σωματεία τα τελευταία χρόνια… Δεν είναι «μαγαζάκι» σας η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Καλή Ανάσταση σε όλους σας με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας

Με εκτίμηση
Τζανόπουλος Γιάννης και Συνεργάτες