Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιάννης Τζώρτζης: “Παραδοσιακή δύναμη της Αθήνας το Ηράκλειο

Published

on

Οι κανονιοβολισμοί δίνουν και παίρνουν στην ΑΕ Ηρακλείου με τον Γιάννη Τζώρτζη να αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο ικανότατος άσος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των βορείων προαστίων στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ αφού διαθέτει την εμπειρία προερχόμενος από ανώτερες κατηγορίες.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που είπε το ναι στο Ηράκλειο λέγοντας: “Το Ηράκλειο είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο της Αθήνας. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη μας επαφή και τους στόχους που έχει η ομάδα ταίριαζαν στα θέλω τα δικά μου”.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του με δεδομένο ότι επιστρέφει στο τοπικό της Α’ ΕΠΣΑ μετά από ένα χρόνο, ο ικανότατος άσος απάντησε: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επιστρέφω στο τοπικό της Αθήνας που είναι πολύ ανταγωνιστικό και ειδικά φέτος αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και έτσι το πρωτάθλημα θα έχει πολύ ενδιαφέρον”.

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ο ικανότατος άσος δήλωσε: “Πιστεύω ότι ομάδα έχει όλα τα φόντα να κάνει πρωταθλητισμό. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό και με το κεφάλι κάτω και δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσωπικές του φιλοδοξίες λέγοντας: “Επιθυμία μου είναι να ευχαριστηθώ την σεζόν που έρχεται,να είμαι όσο πιο αποδοτικός γίνεται και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέσα από καλό ποδόσφαιρο”.