Connect with us

5ος Όμιλος

Γιαλιάς: Σωθήκαμε και μαθηματικά…!!!

Published

on

Το συναίσθημα της ικανοποίησης επικρατεί στις τάξεις του Πανελευσινιακού μετά τη σημαντική νίκη που σημείωσε η ομάδα κόντρα στη Νέα Ιωνία. Οι σταχυοφόροι πρόσθεσαν ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό τους κερδίζοντας πόντους στην προσπάθεια που καταβάλουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Γιαλιάς, στις δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη υποστήριξε ότι η ομάδα του με τη νίκη που σημείωσε πέτυχε το στόχο της παραμονής και μαθηματικά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του γνωστού επιχειρηματία: Στο παιχνίδι με τη Νέα Ιωνία τα πήγαμε αρκετά καλά ωστόσο το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της παραμονής και μαθηματικά. Εύχομαι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”.

Με τη σειρά του, ο προπονητής του σωματείου, Δημήτρης Σπανός, αναφερόμενος στο ματς με τη Νέα Ιωνία υποστήριξε: Το παιχνίδι ήταν δύσκολο όπως ακριβώς το περιμέναμε. Πλέον από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα αφού οι κλοιός σφίγγει. Παρ’όλα αυτά θεωρώ ότι ειμαστε έτοιμοι για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών”. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Κισσαμικό θα ξεκινήσει αύριο με το τεχνικό επιτελείο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Κουμπαρούλη και Κωνσταντινίδη

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply