Connect with us

4ος Όμιλος

Γιαννακόπουλος: Διαπιστώθηκε κοινή φιλοσοφία-Ο στόχος πρέπει να μείνει εντός των τειχών

Published

on

Λίγο πολύ η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Κηφισιάς και Στέλιου Γιαννακόπουλου θεωρείτο δεδομένη καθώς ο νεαρός προπονητής κατάφερε να πετύχει το στόχο παρά την δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε στις 22 Φεβρουαρίου. Ο πρώην άσος της Μπόλτον και του Ολυμπιακού κατάφερε να συγκεντρώσει τους βαθμούς που χρειάζονταν, ούτως ώστε η ομάδα να κερδίσει την παραμονή. Από την πλευρά της, η διοίκηση Γαντζούλα έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο του Στέλιου Γιαννακόπουλου και γι αυτό το λόγο αποφάσισε να διατηρήσει στην ομάδα, τον ικανότατο τεχνικό. Ο τελευταίος με τη σειρά του δεν αρνήθηκε να μιλήσει στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr για τους λόγους που απάντησε θετικά λέγοντας:

Ήταν ένα συνάντηση που είχαμε σε πολύ καλό κλίμα. Συμφωνήθηκαν πράγματα για την επόμενη σεζόν που θεωρούμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη της ομάδας, για το πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική και εφόσον υπάρχει αυτή η κοινή γραμμή δεν είχα πρόβλημα να ανανεώσω τη συνεργασία μου’.

Ερωτηθείς τι θα πρέπει να αλλάξει η ομάδα ώστε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα, ο κ. Γιαννακόπουλος είπε:

Σιγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση. Η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο και εντός αλλά και εκτός γηπέδου όσον αφορά κάποια πράγματα που μπορούν να σε κάνουν καλύτερο στο οργανωτικό κομμάτι και μιλώντας πάντα ‘ποδοσφαιρικά’. Αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα, οσον αφορά την παροχή προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι στοιχεία που έχουν αντανάκλαση και αντίκτυπο μέσα στο γήπεδο’. 

Σε σχετική ερώτηση για τους στόχους που θα θέσει η Κηφισιά, ο ίδιος απάντησε:

Στόχος θα φανεί στο τέλος ποιος θα είναι. Δεν θέλω να πω ότι πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, ούτε ότι στόχος είναι η παραμονή. Καλό θα είναι ο στόχος να παραμείνει εντός των τειχών. Τον ξέρουμε εμείς και τον θέτουμε εμείς. Αυτό που εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε θα είναι να παρουσιάσουμε μια καλή και δουλεμένη ομάδα. Τωρα το τι θα επιτευχθεί στο τέλος από την προσπάθεια μας, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Δε θέλω να φορτώσω σε καμία περίπτωση με άγχος και με πίεση την ομάδα. Άλλωστε δεν κερδίζω κάτι, και προτιμώ να το κρατήσω εντός των αποδυτηρίων’. 

Στον επίλογο του ο Στέλιος Γιαννακόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο, Βασίλη Γαντζούλα αλλά και την υπόλοιπη διοίκηση για τη στήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπο του λέγοντας:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου.