Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Γιαννακόπουλος και Μεμαϊντίνι στην ΑΕ Χατζηκυριακείου

Published

on

Ακόμα δυο μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου, συγκεκριμένα ενέταξε μετά από πέντε χρόνια στο δυναμικό της τον 27χρονο επιτελικό μέσο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που στο διάστημα αυτό έχει περάσει και από τους Φιλάθλους, καθώς και από αρκετές αθηναϊκές ομάδες. Παράλαηλα, στην ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και φέτος ο Μανώλης Μεμαϊντίν. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ είχε πάρει την ελευθέρα του αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο εξέφρασε την επιθυμία του να ενταχθεί ξανά στην ομάδα.

Η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, όπου ο προπονητής Γιάννης Κυπραίος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του πάνω από 30 ποδοσφαιριστές. Από αύριο μέχρι και την Κυριακή η ομάδα θα μεταβεί στο λόφο του Αγίου Φίλιππα για να συνεχίσει την προετοιμασία του. Φέτος ο σύλλογος θα δώσει δυναμικό «παρών» στα πρωταθλήματα υποδομών, καθώς πέρα του εφηβικού τμήματος, θα δημιουργηθεί και ομάδα Νέων, καθώς οι Χατζηκυριακιώτες διαθέτουν πάνω από 40 παιδιά στις Ακαδημίες τους.

  • Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου μέσω της στήλης θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΠ Κώστα Χολέβα, για τις ευχές που έδωσε στο σύλλογο για το ξεκίνημά του και του αντεύχεται καλή χρονιά και περαστικά για ένα πρόσφατο πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply