Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιαννακόπουλος το επόμενο… μεταγραφικό χτύπημα για το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Τα προηγούμενα χρόνια με την σταθερότητα που είχε αγωνιστικά έβγαζε εντός γηπέδου το προφιλ μιας ομάδας ικανής που πάντα στόχευε σε μια αξιόλογη πορεία.

Όσο περνούσαν μάλιστα τα χρόνια άφησε το στίγμα της στην κατηγορία, αφού απέδιδε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο αποσπώντας τα συγχαρητήρια από τους αντιπάλους της.

Φέτος η σεζόν θα είναι πιο απαιτητική αφού ο δείκτης δυσκολίας είναι αυξημένος ωστόσο η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου φροντίζει να κάνει τις ενέργειες που χρειάζεται προκειμένου να εμπλουτίσει το έμψυχο δυναμικό με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κατηγορία και θα βοηθήσουν την ομάδα στο δύσκολο στόχο που έχει θέσει.

Στο πλαίσιο αυτό το σωματείο από τα νότια προάστια ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Γιαννακόπουλο.

Ο 34χρονος μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μετά την αποχώρηση του από τον Φωστήρα Ηλιούπολης, το πλάνο του Παλαιού Φαλήρο τον έπεισε και είπε το ναι.

Αυτό σημαίνει ότι θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Μαντζούνη και με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά.

Πέρυσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία των “κιτρινόμαυρων” πετυχαίνοντας δέκα γκολ σε 32 ματς ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Ηλιούπολη, Τερψιθέα, Διάνα Ηλιούπολης, και αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά.