Connect with us

stoplekto

Γιαννόπουλος στα «δοκάρια» του Εθνικού Αστέρα

Published

on

Στην απόκτηση του Τάσου Γιαννόπουλου προχώρησε ο Εθνικός Αστέρας. Η διοίκηση του Βασίλη Αδαμάκη κάνει μια νέα προσπάθεια φέτος θέλοντας να χτίσει μια ομάδα που θα «χτυπήσει» την άνοδο σύντομα και θα παρουσιάζει αξιοπρεπή εικόνα στους αγωνιστικούς χώρους κάθε αγωνιστική.

Το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να δώσει σταθερότητα στα… δοκάρια, αλλά και στα αποδυτήρια, καθώς διαθέτει σημαντική πείρα. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει φορέσει τις φανέλες των Αγίου Δημητρίου (Πειραιά), Απόλλωνα Περιστερίου, Θριάμβου και Δάσους Χαϊδαρίου, ενώ έχει κάνει ένα πέρασμα από τα τοπικά της Ηλείας και της Χίου επειδή είναι στρατιωτικός. Παράλληλα, έχει υπηρετήσει με επιτυχία την Εθνική ενόπλων δυνάμεων.

Υπογράφοντας το καινούργιο συμφωνητικό είπε στον πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα, όπως ο Εθνικός Αστέρας. Θέλω να ξέρετε ότι από πλευράς μου θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω το σύλλογο να ανέβει κατηγορία και ότι η σημερινή του θέση που βρίσκεται δεν του αξίζει σε καμία περίπτωση.»

Τέλος, από τους πρώτους που έδωσαν συγχαρητήρια και ευχήθηκαν στον έμπειρο πορτιέρε κάθε επιτυχία ήταν ο πρώην προπονητής του και γκολκίπερ, Χρήστος Κιούρκος.

14247536_654714891349625_1529018517_o