Connect with us

5ος Όμιλος

Για αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα Σωτηριάδη μιλάει ο Ιωνικός

Published

on

Η νίκη επί του Ρούβα στη Γέργερη με 2-1 και η διατήρηση του αήττητου άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους διοικούντες, την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο της Νίκαιας που βλέπουν την ομάδα τους να μην παρεκκλίνει στο ελάχιστο από την πορεία της προς τον τίτλο.

Κυρίως ικανοποίησε το γεγονός ότι η ομάδα ανέτρεψε το σε βάρος της αποτέλεσμα σε ένα ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον, λόγω των αλλοπρόσαλλων σφυριγμάτων του διαιτητή Σωτηριάδη.

Οι γηπεδούχοι καταγγέλλουν τον Λασήθιο ρέφερι για μεροληπτική διαιτησία ισχυριζόμενοι ότι ήταν ανύπαρκτη η πρώτη κίτρινη που είδε ο παίχτης που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ωστόσο παραβλέπουν το γεγονός οτι ο εν λόγω διαιτητής δεν κατελόγισε δύο πέναλτι υπέρ του Ιωνικού στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Βασιλείου ανατράπηκε από αντίπαλο του μέσα στη μεγάλη περιοχή και όταν σε προσπάθεια του Πολυχρόνη να ντριπλάρει εντός περιοχής ο αντίπαλος του παίζοντας … χαντ μπολ απομάκρυνε την μπάλα με το χέρι.

 

Ο Ιωνικός αφήνοντας πίσω του την αναμέτρηση με το Ρούβα έχει στρέψει την προσοχή του στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΟ Μυκόνου στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στους τρείς βαθμούς της νίκης.

 

Η ομάδα της Νίκαιας για πρώτη φορά φέτος θα έχει στο πλευρό της το κόσμο της. Το μοναδικό φετινό εντός έδρας παιχνίδι της αυτό με τον Ατρόμητο Πειραιά το έδωσε μπροστά σε άδειες εξέδρες λόγω τιμωρίας. Στις 22 Δεκεμβρίου και με αντίπαλο την Πεύκη ήταν η τελευταία φορά που οι φίλοι του Ιωνικού παρακολούθησαν την ομάδα τους απο τις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης.

 

Για τους “κυανόλευκους” το παιχνίδι της Κυριακής είναι κομβικής σημασίας αφενός διότι με νίκη διατηρούν την απόσταση αναπνοής (δύο βαθμών) από τη κορυφή, αφετέρου θα συμπληρώσουν τρίαδα νικών (το απόλυτο στο δεύτερο γύρο) και θα αποκτήσουν σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα για τη δύσκολη συνέχεια όπου μετά μιας εβδομάδας διακοπή (για τη διεξαγωγή αγωνιστικής κυπέλλου) θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν καλύτερα για τις διαδοχικές εξορμήσεις στην Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ατσαλένιο και τον Γιούχτα αντίστοιχα, προσδοκώντας τη συγκομιδή των έξι βαθμών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply