Connect with us

slideshow

« Για μας δεν υπάρχουν παρατάξεις . Μόνο η Προοδευτική »

Published

on

Την παρακάτω επιστολή προς ενημέρωση του κόσμου της Προοδευτικής λάβαμε από τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου Γιάννη Κωνσταντόπουλο:

« Μετά την αποχώρηση των μελών θα ήθελα να τοποθετηθώ προς ενημέρωση όλων  των Προοδευτικάνων. Τέλος Οκτώβρη  λόγω οικονομικών προβλημάτων μας κάλεσε η διοίκηση να αναλάβουμε την ομάδα διότι δεν υπήρχαν χρήματα να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις με αποτέλεσμα , αν δεν αναλαμβάναμε τη φυγή των ποδοσφαιριστών ουσιαστικά η ομάδα να παρέμενε δέσμια της Α’ Πειραιώς . Εμείς λοιπόν ήμασταν ξεκάθαροι εξ αρχής. Αναλαμβάνουμε με κάποιες προϋποθέσεις οι οποίες έγιναν δεκτές . Δηλαδή διοίκηση – οργάνωση – μεταγραφές σχέσεις με τον κόσμο της ομάδας με σκοπό ο σύλλογος να αποκτήσει το κύρος που αρμόζει στην Προοδευτική .

Έτσι λοιπόν για μας δεν υπάρχουν βόρειοι και νότιοι ούτε παρατάξεις, Υπάρχει μόνο η Προό και ο σκοπός των κυρίων Κατσαρού. Λεμονή , Γρηγοριάδη και Σταματιάδη . Αναλαμβάνοντας μια τεράστια ευθύνη απέναντι στο λαό της Προοδευτικής ο μοναδικός σκοπός είναι η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στις Εθνικές  Κατηγορίες . Έτσι λοιπόν γίνεται μια τεράστια προσπάθεια σε πολύ δύσκολους οικονομικούς καιρούς η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τελειώνοντας θέλουμε όλο τον κόσμο κοντά  μας όπου και να παίζουμε και όνειρο μας είναι να δούμε το γήπεδο Νίκαιας γεμάτο, όπως παλιά .

Χθες- σήμερα- αύριο . Μόνο Προό. Αυτοί είμαστε . Αυτός είναι το σύνθημα γιατί είμαστε μόνο Προοδευτική και όσοι διοικητικά μας πλαισιώσουν θα είναι Προοδευτικάνοι και Κορυδαλλιώτες .»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply