Connect with us

6ος Όμιλος

Για την… τιμή των όπλων

Aντιμέτωποι σήμερα Σάββατο 7/3 Πανναξιακός και ΑΟΑΝ (15.00) σε ένα ματς με ελάχιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Published

on

Σιγά-σιγά η κατάσταση όσον αφορά τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στον 6ο όμιλο έχει αρχίζει και ξεκαθαρίζει. Άλλωστε, αρκετοί σύλλογοι έχουν μείνει πίσω στην κατάταξη και όπως όλα δείχνουν έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν τα πλάνα για τη νέα χρονιά. Δυο εξ αυτών είναι ο Πανναξιακός και ο Άγιος Νικόλαος οι οποίοι σήμερα κοντράρονται σε μια αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο. Τόσο οι Κυκλαδίτες όσο και οι Λασιθιώτες δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο αφού έχουν συγκεντρώσει ελάχιστους πόντους και πολύ δύσκολα θα πραγματοποιήσουν ντεμαράζ νικών ώστε να φτάσουν κοντά στην γραμμή. Πάντως, στόχος των δυο ομάδων αποτελούν στα εναπομείναντα ματς, οι καλές εμφανίσεις προκειμένου να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με αξιοπρέπεια.

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

 

Με δυο απουσίες θα παραταχθεί ο Πανναξιακός στο σημερινό ματς με τον ΑΟΑΝ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του μέχρι το τέλος της σεζόν τον Αριανούτσο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο ενώ εκτός πλάνων έχει τεθεί και ο Παπασταθόπουλος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Οι νησιώτες, οι οποίοι μετρούν ένα ολόκληρο γύρο χωρίς νίκη, θα επιδιώξουν να φτάσουν στο τρίποντο προκειμένου να δώσουν χαρά στον κόσμο ο οποίος στηρίζει τον σύλλογο από την αρχή της σεζόν τόσο εντος όσο και εκτός έδρας

 

ΑΟΑΝ

 

Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα παραταχθεί σήμερα ο ΑΟΑΝ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανναξιακό. Πάντως, στο απουσιολόγιο του Γιώργου Καβουσανού αναγράφονται οι Μυριλλάς και Χοτζιάι οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο έμπειρος προπονητής  αναφέρθηκε στο ματς με τους νησιώτες τονίζοντας ότι σκοπός της ομάδας αποτελεί μια καλή εμφάνιση η οποία θα συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο ικανότατος τεχνικός υπογράμμισε: «Τόσο εμείς όσο και ο Πανναξιακός θέλουμε τους τρεις βαθμούς για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο. Από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που παρουσιάσαμε στο προηγούμενο ματς και εάν είναι δυνατό να συνδυαστεί με νίκη. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος αναζητάει το ίδιο πράγμα. Κανένα ματς δεν ειναι εύκολο. Εάν παρουσιαστούμε όπως πρέπει νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό”. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που ταξίδεψαν στη Νάξο για το σημερινό ματς είναι οι εξής: Μπρόκος, Κασσωτάκης, Κωστάκης, Μαρκάκης, Δέλλιος, Μουτάκης, Ιασωνίδης, Χρηστάκης, Πηγιάκης, Δήμας, Κοκολάκης Γρ, Κοκολάκης Κ., Καρνιάτης, Φαγάς Αλ., Φαγάς Χρ., Γιάκοβιτς, Γκέκας, Τσάνγκας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply