Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Για 5η χρονιά στους Νέους Ευγενείας ο Δημ. Αλειφεράκης

Published

on

To ΔΣ των Νέων Ευγένειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του Συλλόγου για 5η συνεχόμενη χρονιά με το προπονητή της ανδρικής μας ομάδας κ. Δημήτρη Αλειφεράκη.
Τα 4 χρόνια της συνεργασίας μας αρχής γενομένης από την άνοδο μετά από πολλά έτη της ανδρικής μας ομάδας από την Β’ Κατηγορία στην Α’ Κατηγορία Πειραια το 2018 ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημενη.
Με την αγάπη του για το άθλημα και τα νέα παιδιά, τη σκληρή δουλειά του στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα, τον επαγγελματισμό του, το ζήλο, την προσήλωση στο έργο του και τους από κοινού μας στόχους, την αγάπη του και το σεβασμό προς το Σύλλογο, την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές μας, η ανδρική ομάδα των Νέων Ευγένειας αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες του Πειραιά, τόσο σε ταλέντο, και ικανότητες όσο και σε ήθος των νεαρών ποδοσφαιριστών που την απαρτιζουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρόστερ μας αποτελείται από νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστες με τον 3 χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας στις ομάδες του Πειραιά, 7 δε ποδοσφαιριστές προέρχονται απο τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας. Ειμαστε πραγματικά υπερήφανοι για όλους!
Οι Νέοι Ευγένειας τερμάτισαν στην 4η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας, του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος Πειραιά.
Coach ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Το ΔΣ