Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γιορτή και σόου από το Περιστέρι

Published

on

Σόου από τον ΑΟ Περιστερίου στον Ήφαιστο όπου συνέτριψε 7-0 τον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία των Δημητρακόπουλου-Σταντσίου-Κυριακουλέα. Πρωταγωνιστές για τους ”ροσσονέρι” ήταν οι Σάββας Ηλιάδης και Δημήτρης Παπαναστασίου που σημείωσαν χατ-τρικ και αναδείχθηκαν πρώτοι σκόρερ στον πρώτο όμιλο με 21 και 17 γκολ αντίστοιχα. Ο νεαρός επιθετικός σκόραρε στο 13′, το 39′ και το 44′ ενώ ο υψηλόσωμος φορ βρήκε δίχτυα στο 42′, το 65′ και το 81′ έπειτα από όμορφους συνδυασμούς. Επίσης ενδιάμεσα ο Χρήστος Πλέστης πέτυχε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ το 5-0 μέσα σε αποθέωση. Από την άλλη πλευρά, τα πολλά παράπονα των φιλοξενούμενων οδήγησαν στην αποβολή του προπονητή τους, Σ. Τσιανάκα, στο ημίχρονο ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ομάδας της Καισαριανής δέχτηκε συνολικά 83 γκολ στο πρωτάθλημα.

Γιορτή με πυροτεχνήματα

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Όμιλος γιόρτασε την φετινή πορεία του με πυροτεχνήματα, παγωτό και πολύ μπάλα. Η προέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική, μπαλόνια ανέβηκαν στον ουρανό ενώ οι ακαδημίες του συλλόγου έπαιξαν δίτερμα στο ημίχρονο. Τέλος, η νίκη κόντρα στους ερυθρόλευκους τερμάτισε δεύτερους τους Περιστεριώτες που έχουν πλέον 52 βαθμούς έναντι 51 των Σουρμένων.

Περιστέρι (Σ.Σάσσαλος): Περτσάς, Ιατρούδης, Μπούζας Ι., Θανόπουλος, Χρόνης (78′ Κωνσταντινίδης), Πλέστης Χ. (68′ Κολιός), Μπόσιος (55′ Πλέστης Π.), Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Μπούζας Α.

Εθ.Αστέρας (Σ.Τσιανάκας): Καυκιάς, Τσαλάκου, Αδαμάκης, Σμαραΐδος (46′ Ρούφης), Τριανταφύλλου, Χαρικιόπουλος, Μουστόπουλος, Σεφέρης (78′ Χατζηχαραλάμπους), Πετρόπουλος, Θεοφιλόπουλος, Μπακιρτζόγλου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply