Connect with us

Uncategorized

Γιορτή ο Φωστήρας, κηδεία τα Μελίσσια

Νίκησαν αλλά υποβιβάστηκαν τα Μελίσσια

Published

on

Μπορεί τα Μελίσσια να πήραν την νίκη με 2-1 και να χάλασαν την γιορτή του Φωστήρα στον Ταύρο, ωστόσο οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Στο α’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Ψυρόπουλου ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Αντώνης Βλάχος. Παρόλα αυτά στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό, και με δυο γκολ κατάφεραν να αποδράσουν με το… διπλό από το ”Σπύρος Γιαλαμπίδης”. Η αρχή έγινε στο 22′ με τον Μανδύλη να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90′ ο Μποτωνάκης με ωραίο σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Διαιτητής ήταν ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Πλέσσας, Κατσιγιάννης, Τζώνης, Ζίζηλας, Μπούκουρης (65′ Πετρίτσης), Χίσος (10′ λ. τρ Κούτρος (69′ Τσοπανάκος)), Δωροβίνης, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης, Βλάχος.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Χαντζάρας, Πολυδωρόπουλος, Μανδύλης (85′ Κωνσταντόπουλος), Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Νίκας, Πατσιαβούρας (92′ Γκαβούδης), Αντωνόπουλος, Νικόλα, Πλεξίδας (63′ Ρήγας), Μποτωνάκης.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply