Connect with us

4ος Όμιλος

Γιούχτας-Ηλυσιακός 2-0

Published

on

Ζωντανός στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία έμεινε ο Γιούχτας ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 του Ηλυσιακού. Οι πράσινοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το ματς και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, απέναντι σε ένα σύνολο που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον κάτω από την διακεκαυμένη ζώνη. Μόλις στο 28′ ο Στασινόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ηλιόπουλου και με σουτ έγραψε το 1-0. Στο 32′ ο Ζαφειρίδης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίςα του Κουρεπίνη, με τον Στασινόπουλο στο 58′ να διαγράφει το τελικό 2-0, αποτελώντας παράλληλα τον κορυφαίο του γηπέδου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για να κάνουν το 3-0, όμως ο Κουρεπίνης κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Αλέκος Κούρτογλου-Άγγελος Κασσωτάκης)): Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Καλαϊτζίδης (78′ Κορτσινίδης), Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Στασινόπουλος, Ηλιόπουλος (63′ Ανωγεινάκης), Μιχελακάκης (90′ λτρ Καφετζόπουλος)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Κουρεπίνης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Φλέγγας, Δηλαβέρης, Πολυχρόνης, Κωνσταντίνου (24’ λ.τ. Τζώρτζης), Λουσαράκης (33’ Θαναηλάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply