Connect with us

5ος Όμιλος

Γιούχτας-Κερατσίνι 2-1

Published

on

Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία του Γιούχτα στην Γ’ Εθνική Με νίκη τελείωσε η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν για τον Γιούχτα. Αυτό το τρίποντο έφερε την ομάδα των Αρχανών στην 5η θέση, που αποτελεί την καλύτερη στην ιστορία της στην Γ’ Εθνική! Τα γκολ της νίκης πέτυχαν οι Ηλιόπουλος και Τριανταφύλλου, ενώ το τελικό 2-1 έκανε ο Ντουμπερέτ στο 45’. Ο Γιούχτας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού απείλησε πρώτα με τον Πλουσή στο 3’, έφτασε στο γκολ στο 10’ με τον Ηλιόπουλο να «ανοίγει» το σκορ μετά από πάσα του Τσάτσου και σέντρα του Κασσωτάκη. Στο 21’ ο Ηλιόπουλος «άγγιξε» το 2-0, όμως η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Τριανταφύλλου πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα μετά από ένα – δύο Τριανταφύλλου με Σταθόγλου, ο τελευταίος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού η ομάδα των Αρχανών έκανε δύο τα τέρματα της μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου. Στο 42’ ο Γιούχτας έχασε μεγάλη ευκαιρία και για τρίτο τέρμα, όμως ο Τριανταφύλλου έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ μετά από όμορφη συνεργασία Κασσωτάκη και Τσάτσου. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου το Κερατσίνι μείωσε σε 2-1 με τον Ντουμπερέτ στο 45’. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Χαϊκάλης απείλησε με τον Κόλλια να αποκρούει. Στο 55’ ο Μεγαλοοικονόμου έδωσε πάσα στον Πασαλίδη και εκείνος σούταρε, όμως ο Κόλλιας έδιωξε! Στο 64’ το καλύτερο Κερατσίνι στην αρχή της επανάληψης απείλησε εκ νέου με τον Μεγαλοοικονόμου, όμως το φάουλ του απέκρουσε ο Κόλλιας με εκτίναξη. Στο 78’ ο Τσάτσος δοκίμασε το πόδι του από μακριά με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 87’ ο Σφυρογιαννάκης απείλησε, όμως το τελείωμα του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα του Κερατσινίου. Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε με τον Μαυρομάτη στο 91’ να σουτάρει και να μαζεύει δύσκολα ο Κουμπούλα με αποτέλεσμα το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος. Συνθέσεις:

Γιούχτας: Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Λογοθέτης, Τζανής, Τσάτσος (87’ Κορτσινίδης), Πλουσής (66’ Μαυρομάτης), Τριανταφύλλου, Κουσίδης (66’ Κοντογιάννης), Ηλιόπουλος (77’ Σφυρογιαννάκης)

Κερατσίνι: Kουμπούλα, Γιαταγανάκης, Σφυρογιαννάκης (46’ Κομνηνός), Αγγελάκης, Βάττης, Χαλκιάς, Σιάνος, Ντούμπερετ (69’ Διάκος), Κιρτζιαλίδης (46’ Μεγαλοοικονόμου), Πασαλίδης, Χαϊκάλης (55’ Ροκάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply