Connect with us

5ος Όμιλος

Κόλλιας και Σφυρογιαννάκης για το ντέρμπι με την Επισκοπή

Published

on

Γιούχτας - Κόλλιας

Δηλώσεις για το εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδαςτου Γιούχτα  με την Επισκοπή, παραχώρησαν δύο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αρχικά ο τερματοφύλακάς του Γιούχτα  , Γιώργος Κόλλιας τόνισε: «Είναι άλλο ένα δύσκολο ματς, με την Επισκοπή εκτός έδρας, που έχει θέσει στόχους πρωταθλήματος από την αρχή της χρονιάς. Βρισκόμαστε σε διαφορά τριών βαθμών από αυτήν την ομάδα όπως και έχουμε και τρεις βαθμούς διαφορά από την κορυφή. Μια νίκη μας φέρνει στην κορυφή, κάτι άλλο θα μας φέρει πιο χαμηλά. Πάμε για ότι καλύτερο σε μια δύσκολη έδρα, με μια καλή ομάδα, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και αυτό θα διεκδικήσουμε.»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νεαρός επιθετικός Σπύρος Σφυρογιαννάκης: «Είναι ένα κρητικό ντέρμπι, παίζουμε με μια πολύ δύσκολη ομάδα, την Επισκοπή, θέλουμε τη νίκη, θέλουμε να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Είμαστε όλοι καλά, όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα αρκετά, και συνεχίζουμε Κυριακή ανά Κυριακή.»

PREGAME ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ

PREGAME ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Gepostet von Crete2day am Freitag, 15. März 2019