Connect with us

5ος Όμιλος

Γιούχτας-Παλαιόχωρα 4-2

Published

on

Η Παλαιόχωρα ηττήθηκε 4-2 από τον Γιούχτα και δεν μπόρεσε να βελτιώσει τη συγκομιδή της.

Ο ΑΟΠ έκανε την προσπάθεια του, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε ν’ ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτικό, με φάσεις και πολλά γκολ. Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους Αρχανιώτες, αφού μόλις στο 6’ ο Βαρούχας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 8’ ο Παλιάτσος απείλησε για τους ηττημένους, αλλά η αντίδραση για την Παλαιόχωρα ήρθε γρήγορα, καθώς στο 20’ ο Νικολίτσης σημείωσε το 1-1. Οι γηπεδούχοι, βέβαια, κατάφεραν να προηγηθούν εκ νέου στο 25’ με τον Τριανταφύλλου, ενώ στο 29’ ο Ηλιόπουλος πέτυχε το 3-1.

Το ματς είχε αποκτήσει τρελό ρυθμό και στο επόμενο λεπτό η Παλαιόχωρα μείωσε 3-2 με τον Παλιάτσο, έπειτα φάουλ του Μανουσάκη. Η επανάληψη φυσικά δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή, ωστόσο στο 61’ ο Ραπτάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα για τον Γιούχτα. Μέχρι το φινάλε, βέβαια, ο ΑΟΠ είχε τρεις καλές ευκαιρίες για μειώσει με τον Παλιάτσο (64’, 79’, 84’).

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Καλυβιανάκης, Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)
Κάρτες: Σταθόγλου (3’).

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Ρουμπάκης, Σταθόγλου, Ραπτάκης, Λογοθέτης, Τσάτσος, Πλουσής (80’ Μαυρομάτης), Τριανταφύλλου (91’ Βαρδής), Βαρούχας (91’ Χατζάκης), Ηλιόπουλος.

Παλαιόχωρα (Αστέριος Θεμέλης): Βορύλλας, Πέρο, Μανουσάκης, Θεοδωράκης (35’ Δημητριάδης), Ραδής (69’ Αναστασόπουλος), Λάμτσε, Πάγκαλος, Νικολίτσης, Παλιάτσος, Ζαχαράκης (76’ Κυρυλλίδης), Κουτσογιαννάκης (35’ Κόλα).